Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Maminka přivedla na svět paterčata: Doma na ně čeká sedm sourozenců

Autor: rc - 
14. února 2023
22:09

Doma už mají sedm dětí a nyní do rodiny přibylo dalších pět! Fakultní nemocnice v polském Krakově se na sociální síti Facebook podělila o šťastnou zprávu. Maminka tam přivedla na svět paterčata! Sourozenci se narodili předčasně, ale všem se daří dobře. Jejich maminka uvedla, že s manželem vychovávají už sedm dětí a toužili po osmém. Starším dětem řekli, že budou mít další tři sourozence. Nechtěli je prý vyděsit.

Rodiče z Polska toužili po velké rodině, ovšem netušili, jak moc se nakonec rozroste. Společně už vychovávají sedm dětí, ale rozhodli, že se pokusí o osmé. Překvapená maminka se ale během těhotenství dozvěděla, že na svět přivede paterčata! „Ukázalo se, že jich bude víc,“ uvedla pro Polsatnew.pl. Maminka se rozhodla obrátit na profesora Huberta Hurase z Fakultní nemocnice v Krakově, kde v neděli odpoledne přivedla na svět všech pět dětí.

Tři holčičky a dva kluci

„Tři holčičky a dva kluci narozeni ve 28. týdnu císařským řezem. Charles Patrick, Henry James, Elizabeth May, Evangeline Rose a Arianna Daisy váží 710 až 1400 gramů a meří cca 40 centimetrů,“ podělila se o šťastnou zprávu nemocnice na Facebook a dodala, že o novorozence se stará tým profesora Richarda Lauterbacha na oddělení neonatologie, kde v inkubátorech stráví několik dalších týdnů. „Dětem i mamince se daří dobře, ale jejich tatínek z Anglie a sedm sourozenců na ně už netrpělivě čekají doma!“ dodala nemocnice a přidala fotografii jednoho z miminek.

Dvanáct do tuctu

Maminka uvedla, že dětem neprozradili, kolik dalších sourozenců budou mít. „Děti hned nevěděly, že budou mít pět nových sourozenců. Nejprve jsme jim řekli o třech. Nechtěli jsme je strašit, že jich přijde až pět najednou. Také jsme nechtěli, aby šli do školy a začali šířit takové zprávy. Až do včerejška věděli, že budou tři. Když jsme s nimi mluvili, mluvili jsme o dalších dvou. Byly velmi šťastné,“ uvedla maminka.

Video  Hamiltonův hmat a vyvolání porodu. Jak funguje?  - Videohub
Video se připravuje ...

krapotkin ( 15. února 2023 11:10 )

Chudáci děti, co se rodí do tohohle Fialového svrabu.

Zobrazit celou diskusi