The Last of Us boduje již od první epizody. Seriálové zpracování oblíbené videohry přináší HBO velký úspěch a počet fanoušků po celém světě narůstá den za dnem. Za popularitu vděčí zřejmě i hvězdnému obsazení... jenže to se může stát i kamenem úrazu. Jako v tomto případě. Obsazení herečky Melanie Lynskeyové, která se proslavila hlavně díky sitcomu Dva a půl chlapa, kde ztvárnila šílenou Rose, se zjevně ani trochu nezamlouvá modelce Adrianne Curryové.

První vítězka reality show America's Next Top Model se totiž pustila do drsné kritiky sympatické novozélandské herečky. Podle modelky prý v seriálu nevypadá tak, jak by se na postapokalyptické drama slušelo... „Její tělo vypovídá spíš o luxusním životě,“  napsala na sociální síti k fotce Lynskeyové, která se pyšní poctivými křivkami. „Kde je Linda Hamiltonová, když ji potřebujete?“ dodala Adrianne s odkazem na slavnou představitelku Sarah Connorové z Terminátora.

Video
Video se připravuje ...

The Last of Us – Oficiální trailer nového seriálu HBO HBO / Youtube.com

I když Adrianne po následné kritice svůj příspěvek obratem smazala, rozpoutala něco, co se už zastavit nedalo. Fanoušci byli tímto body shamingem pobouření a také sama herečka se rozhodla zareagovat. „Za prvé, tato fotka je z mého focení pro magazín InStyle, a ne ze seriálu The Last of Us. A za druhé, hraji tam postavu, která naplánovala a zrealizovala svržení vládní agentury. Moje postava má být moudrá, madam. Nepotřebuji být svalnatá, na to jsou tam jiní,“ napsala Melanie na twitteru.

„Rozumím tomu, že jsou někteří lidé naštvaní, protože nejsem typická herečka na takovou postavu. Ale to je to, co je na tom úžasné. Kromě natáčení je na mé práci nejvíce vzrušující to, že můžu lidi překvapovat,“ uvedla pak na twitteru Lynskeyová, načež Curryová tweetovala, že „je divné, jak si herci berou osobně, když někdo zkritizuje postavu, kterou hrají“. I tento příspěvek ale poté odstranila ze svého účtu, jelikož si patrně uvědomila, že nenapadla Melaniinu roli, ale skutečně jenom její tělo...

Fotogalerie
45 fotografií