Rozkošná fotka Kate Middletonové z dětství upřímně dojala všechny příznivce britské královské rodiny. Na snímku je totiž princezna z Walesu zachycena jako malé miminko, které si hraje se svým otcem - a svýma maličkýma ručkama sahá po jeho tváři. „Obličeje jsou nejlepší hračkou pro miminko,“ vtipkovala Kate u momentky. Tyto hřejivé chvíle rodinné pohody jsou vzácným pohledem do jejího soukromí a berou za srdce.

Všechny zejména zaujala rodinná podoba manželky prince Williama (40) a jejich společného potomka, prince Louise (4). Mnoho fanoušků se shodlo na tom, že princezna na této fotografii vypadá úplně stejně jako její nejmladší synáček, a někteří dokonce přiznali, že si na první dobrou mysleli, že je na snímku zachycen právě on. Zda opravdu maličká Kate vypadá jako dvojče malého Louise, to necháme na vašem posouzení v galerii...

Video
Video se připravuje ...

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou Videohub

Kate, která má kromě syna Louise s následníkem trůnu ještě syna George (9) a dcerku Charlotte (7), každopádně snímkem sdílela krásnou myšlenku: upozornila veřejnost na to, jak důležitá jsou raná léta pro utváření zbytku lidského života, a apelovala na to, aby lidé strávili víkend s někým, koho mají rádi, a tohle téma v rámci kampaně Shaping Us (což česky znamená „formuje/tvoří nás“) s ním jaksepatří probrali.

Fotogalerie
49 fotografií