Nový O2 TV Box jednoduše připojíte, a i z obyčejné televize se stane multimediální centrum plné zábavy a užitečných aplikací. | Společnost O2
Autor: Společnost O2

Nový O2 TV Box svým majitelům nabídne možnost využít i obyčejnou televizi naplno. Díky řadě novinek umocní zážitek ze sledování filmů, pořadů a seriálů. Zákazníci, kteří si ho pořídí, mohou sami rozhodnout, co chtějí sledovat bez ohledu na to, co právě hraje. Být pánem své televize nebylo nikdy jednodušší. 

A to není vše! Nyní mohou diváci získat O2 TV Zlatá na měsíc zdarma. „V rámci letní kampaně O2 TV dostane každý k nově zakoupenému O2 TV Boxu službu O2 TV Zlatá na měsíc zdarma. Díky této akci si tak zájemci mohou svůj set-top box a radost z něj užít naplno a prozkoumat vše, co O2 TV nabízí,“ prozradila ředitelka digitálních služeb a O2 TV Dana Tomášková.

K novému O2 TV Boxu mohou diváci získat O2 TV Zlatá na měsíc zdarma
Autor: Společnost O2

Zásadní změny se dočkal nový ovladač O2 TV Boxu. Nově budou jeho tlačítka podsvícená. „Ovladač sám rozpozná, že je tma, když ho pak kdokoli vezme do ruky, automaticky se rozsvítí. Takže i potmě - třeba během titulků - půjde snadno najít a stisknout správná tlačítka. Navíc díky připojení prostřednictvím Bluetooth není potřeba mířit přímo na set-top box," popisuje Dana Tomášková s tím, že ovladač nejen perfektně sedne do ruky, ale má navíc saténový povrch, na kterém nejsou patrné otisky ruky.

Nový ovladač k O2 TV Boxu se dočkal zásadní změny. Nově budou jeho tlačítka podsvícená
Autor: Společnost O2

O2 TV Box přináší zákazníkům funkce a vlastnosti domácího multimediálního centra. Nabídne HD i 4K rozlišení pro perfektně ostrý obraz a také HDR technologie pro lepší hloubku a kontrast barev. Díky Bluetooth je možné k O2 TV Boxu připojit bezdrátová sluchátka, gamepad, klávesnici i myš, to v případě, že zákazník využije set-top box třeba pro hraní her. Díky AndroidTV lze do O2 TV Boxu totiž stáhnout stovky aplikací včetně herních, YouTube, Spotify, HBO Max nebo i bohaté O2 Knihovny.

O2 TV nabízí stovky kanálů, možnost přehrávání až 7 dní zpětně, nahrávání pořadů, filmů a seriálů, třídění podle žánrů, tisíce filmů v O2 Videotéce nebo využití multidimenze u sportovních přenosů. Televizi O2 TV můžete mít navíc s sebou i na cestách - díky aplikaci lze jednoduše spustit také v mobilních telefonech, tabletech, noteboocích a přihlásit se k ní můžete i v chytrých televizích Samsung, LG, Sony, Philips, JVC a Panasonic. To vše nejen v Česku, ale v celé EU. 

V letní kampani se představí Petr Čech

V srpnu přichází nová komunikační kampaň zaměřená na televizi O2 TV, ve které nebude chybět ani jeden z nejúspěšnějších brankářů Petr Čech. V online prostředí ho pak budou doplňovat ambasadoři Makhmud Muradov, elitní UFC zápasník, nebo Karolína Plíšková, aktuálně patnáctá nejlepší tenistka světa. Novou tváří se pak stal zkušený hokejový útočník Vladimír Sobotka

V letní kampani na televizi O2 TV se představí i jeden z nejúspěšnějších brankářů Petr Čech.
Autor: Společnost O2

Ambasadoři O2 TV budou i v nové sezoně přinášet exkluzivní materiály ze zákulisí jednotlivých sportů, chybět nebudou zajímavé postřehy, rozhovory či výzvy. „O2 TV nabízí na českém trhu velmi atraktivní přímé přenosy, vytváří zajímavý doprovodný program a v oblasti technologií patří k absolutní špičce srovnatelné s těmi nejlepšími sportovními televizemi v zahraničí. Pro fanoušky sportu je v mých očích O2 TV jasnou volbou," uvedl legendární Petr Čech.