Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Jako David a Goliáš! Kulturista trpěl šílenými depresemi: Začal se starat o týrané čivavy

Autor: jžk - 
3. října 2020
14:54

Bobby Humphreys (48) z amerického Marylandu byl na dně, když ho opustila partnerka. Jeho život se však otočil o 180 stupňů poté, když ho jeho kamarádka požádala, zda-li by jí nepohlídal čivavu. Nyní má záchrannou stanici s více jak padesáti malými pejsky!

Bývalý kulturista zažíval zoufalství, když jeho bývalá manželka utekla na Silvestra s jiným mužem. Se zlomeným srdcem hledal pomoc a útěchu u přátel a rodiny, ale jeho největší oporou mu byla kamarádka Connie. Ta ho nejen že v těžkých chvílích podržela, ale doslova jej spasila, když ho požádala o malou chlupatou laskavost.

Zrovna se stěhovala a do nového bydlení si nemohla vzít psa svého syna, fenku Lady,“ popsal nečekaný paprsek naděje Bobby. „Zeptala se mě, jestli by mi nevadilo si ji dočasně nechat, dokud pro ni nenajdou nový domov, a já to samozřejmě přijal,“ vylíčil a dodal, že malá čivava byla zvláštní případ - neměla totiž ráda lidi.  

S tímto vědomím jsem ji přijal do svého domova a umístil ji do chovatelské klece, mezitím co jsem byl v práci. Když jsem přišel domů, trvalo asi 15 minut, než jsem nešťastnou psí slečnu pustil ven,“ popsal okamžik, kdy naprosto propadl lásce k malým chlupáčkům. „Lady za mnou přišla a doslova mne vyléčila bezpodmínečnou láskou a náklonností!“

S pocitem, že mu fenka zachránila život, se Bobby rozhodl k pořízení vlastního zvířete. Avšak při hledání štěňat si uvědomil, jak špatně se s malými plemeny zachází. Když na Craiglistu našel svou první čivavu, Kiru, udělal ze svého domu útočiště zvané Big Guy, Little World (velký chlap, malý svět), které dosud zachránilo přes 50 štěňat!

Psí maniak nyní tráví více než 12 hodin denně se svými chlupatými kamarády. Ve svém novém zaměstnání našel smysl života. Stanici zakládal sám jen s pomocí Connie, nyní však zaměstnává pět lidí na plný úvazek!

Byl jsem nervózní z toho, co si o mě lidi pomyslí. Nebudou mě brát za mužskou verzi šílené kočičí dámy?“ zavtipkoval Bobby. Celá rodina a téměř všichni přátelé ho však podpořili. „Vidět obličej mé matky, když mi řekla, že je na mě za to, co dělám, tak pyšná, je okamžik, kterého si budu navždy vážit,“ uzavírá Bobby Humphreys.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi