LG tedy zřejmě nezbývá nic jiného než přejít na plán B. Ve skutečnosti se mu přezdívá „Projekt B“, a je to první pokus LG o průnik na trh s ohebnými displeji. Ne, řešení Dual Screen skutečně odložme stranou, v kuloárech se hovoří o chystaném smartphonu s rolovacím displejem! Ten bude pro LG vyrábět čínské BOE.

TIP: LG ohýbačky nepotřebuje. Místo toho má špičkový V60 ThinQ 5G s třetí generací krytu Dual Screen

Mobilní divize LG vykázala posledních 20 čtvrtletí po sobě ztrátu (!), a tak není na co čekat. Horší už to být nemůže. První vlaštovkou nového směřování firmy je smartphone LG Velvet, další novinkou má být smartphone s displejem, který se bude rolovat do těla telefonu. Doposud bylo v továrně v Pchjongtcheku vyrobeno až dva tisíce jeho prototypů, ovšem produkt tohoto typu zřejmě čekají až čtyři prototypová stádia, než bude připraven ke komerční výrobě. Samotné označení „Project B“ je odvozeno od šéfa LG, Kwon Bong-seoka.

Mimo zařízení s rolovacím displejem je pro příští rok v plánu i tradiční vlajkový model, který má být představen v první půlce roku. Ještě do konce roku má LG v plánu představit model s kódovým označením „Wing“, u něhož se uvádí popisek „horizontální smartphone“. Zatím je těžké představit si, co se za tímto slovním spojením skrývá. Mezi řádky bychom si však tipli, že LG chystá konkurenci pro skládací Samsung Galaxy Fold.

Zdroj ThelecLetsgodigital