Jako obvykle se i tentokráte ve Výměně seznámíme se dvěma odlišnými rodinami. První z nich pochází z Bukovan a tvoří ji Gabriela (42), Vojta (42), dcera Jenny (11) a syn Vojta (7). Právě nejmladší člen rodinu do soutěže přihlásil.

Jeho maminka do pořadu sice šla, ovšem s obavami, jak se k ní jako k Romce bude náhradní rodina chovat. Ovšem motivace zažít změnu a na čas si odpočinout od rodiny, která ji prý bere jen jako služku, byla silnější.

Během pobytu u druhé rodiny z Hnojnice, která se skládá z Heleny (44), Radka (39) a synů Honzy (6) a Radka (9), ji ale čeká šok. Navíc hned první den. Když si čte pokyny, najde mezi nimi i prosbu, aby použitý toaletní papír neházela do záchodové mísy a nesplachovala.

„Nesplachujeme z toho důvodu, že je tady rekonstrukce, není tu kanalizace," vysvětluje jí náhradní manžel Radek s tím, že může použít i suchý záchod na zahradě. Použitý papír pak v obou případech patří do koše. Jenže ten je v kuchyni, s čímž se Gabriela nemůže smířit.

Právě kvůli tomuto problému vypukne v domácnosti řada třenic a hádek. Komu rupnou nervy? Přesvědčte se v premiérové Výměně manželek ve středu od 20:20 na Nově.

Fotogalerie
15 fotografií

 

 

 

 

 

Fotogalerie
15 fotografií