„Lidé mě urážejí, že jsem pedofil, ale to není pravda. Je to hrozně nepříjemné,“ svěřil se webu Extra.cz Marian s tím, že na něj často cizí lidé útočí a osočují ho jen na základě toho, že svou ženu přivedl do jiného stavu, když jí bylo teprve patnáct let. Ani samotnou Ivu ale lidé nešetří. Divákům Výměny manželek se totiž nezdálo její netečné chování k malému dítěti, o něž se měla deset dní chovat.

Dokonce jí proto začali vyčítat, že zanedbává i vlastní dceru Dominiku (2). Následně rodinu udali na sociálku, která teď dochází na pravidelné kontroly. „Manželka je z toho na prášky, přitom je podruhé těhotná a dostává se tak do stresové zátěže,“ stěžuje si její manžel, který se obává, aby nedošlo k nejhoršímu a oni o miminko nepřišli.

VIDEO: Drsná hádka ve Výměně manželek: Jsi pedofil, zbouchnul jsi 15letou! A dítě zanedbáváte!

Video
Video se připravuje ...

Drsná hádka ve Výměně manželek: Jsi pedofil, zbouchnul jsi 15letou! A dítě zanedbáváte! TV Nova

„Já jsem druhé dítě nechtěl, manželka ano. Ale teď jsme oba rádi,“ vysvětloval Marian. „Bojím se, aby mimino bylo zdravé, Iva potřebuje klid,“ doplnil muž a vůči drsným obviněním se již poněkolikáté ohradil: „Na kontroly k nám pravidelně chodí paní ze sociálky, kdybych byl pedofil, tak určitě úřady zasáhnou.“

Podle něj se naštěstí rozvířená situace kolem něj a jeho ženy již pomalu uklidňuje. „Lidé mi nadávají hlavně na Facebooku. Ty osobní narážky už ustaly. To bylo jen ze začátku, když jsme šli třeba s manželkou na nákup,“ vyprávěl pro Extra, co všechno už musela rodina přetrpět. Věří, že časem ustane i šikana na sociální síti. „Těším se, až bude Iva plnoletá, což bude za chvíli,“ dodal muž.

Se svou manželkou se seznámil ještě v době, kdy jí bylo 14 let. Prý ale se sexem počkali až do patnáctých narozenin a rovnou pak založili i rodinu. Dívka, která měla během dospívání problémy s alkoholem a drogami a strávila tři roky v dětském domově, ale styk měla již mnohem dříve. V jedenácti letech ji totiž znásilnil bývalý přítel.

VIDEO: Výměna manželek se 17letou matkou: Nezájem o dítě a cígo na balkóně!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek se 17letou matkou: Nezájem o dítě a cígo na balkoně! TV Nova

VŠE O VÝMĚNĚ MANŽELEK NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
29 fotografií