Iva si ostatně druhého potomka přála už během natáčení Výměny manželek. „Zatím se neplánuje, ale bude,“ říkala už tehdy a s otěhotněním zrovna dvakrát neotálela. „Ano, Iva je těhotná. Jsme v prvním měsíci," prozradil pro web Extra.cz nadšený tatínek.

„Pohlaví ani jméno zatím nevíme. Byla to i pro nás velmi překvapivá zpráva,“ doplnil Marián, který už s manželkou má dceru Dominiku (2). Jednu dobu ale partneři měli strach, že by o holčičku mohli přijít, stejně tak byla ohrožena i jejich obživa.

VIDEO: Táta, nebo milenec? Ještě divnější Výměna manželek než ta s hadem! 17letá matka!

Video
Video se připravuje ...

Táta nebo milenec? Ještě divnější Výměna manželek, než ta s hadem! 17ti letá matka! TV Nova

Po odvysílání Výměny je totiž okolí pranýřovalo a dvojice se skoro bála vyjít na ulici. Diváci měli například dojem, že se Iva neumí postarat o dítě. Něco podobného naznačoval i její náhradní manžel Karel, když se zlobil, že odmítla přebalit jeho synka.

Trnem v oku jim byl též věkový rozdíl mezi partnery, a Marián tak musel čelit nařčení, že je pedofil. S Ivou se sice seznámil, když jí bylo čtrnáct let, pár ale se sexem prý začal až poté, co dívka dovršila patnáct let.

Ta ale sexuální akt prožila už dříve. V jedenácti letech totiž byla znásilněná bývalým přítelem. Posléze se začala opíjet a brát drogy a nakonec skončila v dětském domově. Jak sama řekla, s Mariánem je konečně šťastná. Výměna manželek jim sice na čas dost zavařila, pak ale emoce ochladly a vše se vrátilo do starých kolejí.

VIDEO: Výměna manželek se 17letou matkou: Nezájem o dítě a cígo na balkóně!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek se 17letou matkou: Nezájem o dítě a cígo na balkóně! TV Nova

VIDEO: Drsná hádka ve Výměně manželek: Jsi pedofil, zbouchnul jsi 15letou! A dítě zanedbáváte!

Video
Video se připravuje ...

Drsná hádka ve Výměně manželek: Jsi pedofil, zbouchnul jsi 15ti letou! A dítě zanedbáváte! TV Nova

VŠE O VÝMĚNĚ MANŽELEK NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
28 fotografií