Před Ivou Marian pochopitelně ženy měl, ale nikdo mu nevyhovoval tak jako Ivana. „Měl jsem ženské, i starší. Ale nebylo to ono, chodily třeba na pivo a to mi vadilo. To Iva byla jiná, na svůj věk vyspělá a také se mi líbila fyzicky,“ řekl Blesk.cz Marian.

„S mojí manželkou jsme se seznámili na Facebooku. Já se totiž kamarádím s její tetou, která ji zhruba od devíti let vychovávala. Iva mi komentovala moje příspěvky a byly rozumné, tak jsem si říkal, co je to za tu holčinu, co to tam píše. Ptal jsem se kamarádky a ona mi řekla, ať přijdu na oslavu jejích patnáctých narozenin a poznáme se osobně. A tam právě jsme se sblížili. Dali jsme si pusu, to už jsem věděl, že není pod zákonem,“ svěřil se nám zamilovaný pětačtyřicátník.

Video
Video se připravuje ...

Táta, nebo milenec? Ještě divnější Výměna manželek než ta s hadem! 17letá matka! TV Nova

Jenže Iva byla problémové dítě a od dvanácti let pobývala v pasťáku, poté v dětském domově. K tetě jezdila pouze o vycházkách na víkendy, později už s povolením rodičů jezdila za svým milým Marianem.

„Jednou když byla u mě, tak jsme se spolu poprvé vyspali. A pak když jí bylo asi patnáct a půl, tak otěhotněla. Proto musela opustit děcák v Hradci a přeložili ji do ústavu u Pardubic, kde byl i kojenecký ústav, a tam zůstala až do osmého měsíce po narození naší dcerky,“ vysvětlil Marian, který později s Ivou požádal soud o její zplnoletění, aby si ji 26. listopadu 2016 mohl vzít za právoplatnou manželku. Od té doby žijí i s dcerkou ve společné domácnosti.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek se 17letou matkou: Nezájem o dítě a cígo na balkoně! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Drsná hádka ve Výměně manželek: Jsi pedofil, zbouchnul jsi 15letou! A dítě zanedbáváte! TV Nova

Pořádně divoká byla Výměna manželek i minulý týden! Připomeňte si videa!

Video
Video se připravuje ...

Jak dopadne Výměna manželek? Drsná Jana vzplanula k náhradnímu manželovi! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Napadená Sabina ze šokující Výměny: Na hadí ženu si došlápla sociálka! Dcera našla jehly... Tereza Kühnelová

Fotogalerie
22 fotografií