DISKUSE K ČLÁNKU

pacholek:bome: můžu tě požádat o recept? Díky, na adr.Jo­krman@­seznam­.cz

(06. 08. 2012 21:39)

bome:No, smichat mouku s vodou kvasnice,kmin, cukr a sul, snad umi kazdy. Pak uz se vse dela samo, tedy vykynuti a pote peceni. Proc kupovat drahe hnoje, kdyz si totez muzu asi za 1.45h udelat sam a cerstve s tim, ze na tom aktivne makam asi 5min.

(06. 08. 2012 15:05)

sores:Naprosto souhlasím, vše Hořovické je vynikající Jinak jíme pěkné hnoje, proto máme 1místo na světě v rakovině tlust.střeva a ledvin Nedávno bylo řečeno v telce, že džemy a marmelády v pečivu je podvod, jsou to pouze náhražky. Bordel je, že se to zveřejní národu prostřednictvím televize a tím to skončí. Žádná náprava nebo pokuta výrobci.Takový bordel může být jen v Česku,je to hnus.

(06. 08. 2012 13:43)

alumno:Souhlasím, kvalita výrobků je tady opravdu otřesná - zkuste si někdy zajet do Německa a koupit si tam výrobek, na který jste zvyklí z ČR - ten prodávaný v Německu bude chutnat úplně jinak (a často bude na obalu i jiné složení), ačkoli se má jednat o stejný výrobek - a paradoxně bude ještě levnější než u nás. To samé platí třeba o pracích prášcích - např. Ariel koupený v Německu pere fantasticky a nádherně voní, že ani není třeba používat aviváž. Ariel koupený v Česku pere průměrně a skoro nevoní.

(06. 08. 2012 14:49)

bome:Ano , smazrejme mas pravdu, pod totoznym nazvem je samozrejme ukryto jine slozeni a to z duvodu ceny. Proto bojkotovat nakup techto hnoju, jezdit do nemecka a kupovat jen kvalitu. Jenze caska pitomost je nebetycna. Molo kdo si uvedomuje, ze kupovanim levnych sracek naprosto neusetri, protoze treba toho ceskeho arielu tam musi dat 2X tolik aby vypral, takze muze rovnou koupit ten drazsi prasek, na kterem jeste usetri.

(06. 08. 2012 15:20)

klop:Máme chatu kousek od Hořovic a v místním coopu prodávají pečivo z hořovické pekárny. Musím říct, že nejen chleba, ale i rohlíky a housky prostě nemají chybu.

(06. 08. 2012 13:00)

ganzanie: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 08. 2012 14:06)

kobyla1: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 08. 2012 10:08)

alumno:Redaktoři evidentně vůbec nepochopili postatu věci - chléb, který dlouho vydrží měkký a bez plísně, rozhodně není nejlepší, ba naopak. Poctivě udělaný chléb bez přídatných látek samozřejmě poměrně rychle tvrdne a kazí se.
Šumava je chuťově nejhnusnější chleba, jaký znám. A to říkám, přestože jsem ze Šumavy. Velmi dobrý je třeba chléb z Vacova.

(06. 08. 2012 09:37)

opportunity:Aha, proto kdysi vydržel týden, když lidi neměli o chemii potuchy...

(06. 08. 2012 10:27)

alumno:Moje babička pekla chléb často a jedl se vždy čerstvý, tzn. snědl se ten den, nebo den následující. Nevím, kde jste žil, ale skladovat chléb týden bylo dříve považováno na nesmysl a co vím ze svého okolí, rozhodně ho nikdo týden nikde nedržel a po týdnu nejedl.

(06. 08. 2012 12:41)

krat5:vážená alumno, zkuste si upéct domácí chleba tradiční metodou a pokud ho nesníte ihned, páč bude vynikající, tak vám vydží týden i déle a je pořád jedlý a je bez chemikálií!!!!!

(06. 08. 2012 12:08)

alumno:ano, když to upeču z droždí a mouky kupované v Lidlu, tak jistě vydrží dlouho

(06. 08. 2012 12:38)

bome:Chleb, ktery vydrzi delsi dobu, se pece z kvasku(z toho se pekl drive a proto vydrzel), ne z drozdi, takze by ti kteri delali test meli take napsat, ktery chleb pouziva drozdi a ktery kvasek, protoze to muze byt pricinou jeho trvanlivost a ne zadne konzervanty.

(06. 08. 2012 15:09)

miriam:alumno evidentně vůbec nepochopila podstatu chleba

(06. 08. 2012 12:12)

alumno:Je to stejný princip jako u jiných potravin - jestli mi nevěříte, dohledejte si to v odborné litěratuře. A k tomu doporučuji přečíst si něco třeba o testech trvanlivosti hamburgeru z McDonalds, ideálně i s fotkami.

(06. 08. 2012 12:37)

a777:Tak tomu nerozumím, takový test napíšu doma od stolu, bez toho, že bych měl jediný bohchník chleba, žádné fotky, žádné podmínky podmínky testu, prostě nic, pouze kecy. Ani seznam zkoušených vzorků, vypadá to jako by si to Hořovická pekárna napsala sama, aby pan redaktor ani nemusel vzít tužku (nebo spíš myš) do ruky..
Navíc chybí dost známých pekáren...
Vypovídací hodnota testu nula.

(06. 08. 2012 08:53)

eva19:Taky chleba z Bořetic je super!

(06. 08. 2012 08:52)

starypes: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 08. 2012 06:47)

eva19:Mňam

(06. 08. 2012 08:52)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy