Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Turbínu zničilo UFO, nebo bombardér?

Autor: INT, hnz - 
9. ledna 2009
12:36

VIDEO: UFO údajně zodpovědné za zničení větrné turbíny by mohl být tajný bombardér bez posádky na zkušebním letu. Sdělili to interní pracovníci britského ministerstva obrany.

 

Podle nich byl černý letoun s deltovými křídly jménem Taranis na testovacím letu nad bombardovacími plochami u Donna Nook a North Coates v Lincolnshire poblíž místa, kde byla zničena turbína. Letoun pojmenovaný po keltském bohu hromu je stejné kategorie jako Hawk vybavený tajnou výzbrojí a autonomním systémem umělé inteligence. To je teorie vlády.

UFO však spatřili tisíce svědků, kteří věří, že to bylo mimozemské plavidlo. Jedni tvrdí, že to byla oranžovo-žlutá koule letící oblohou, druzí viděli masivní světelnou kouly s chapadly směřujícími přímo k zemi. Okolo čvrté uslyšeli svědkové ránu a následně byl nalezen 60ti metrový list 200 metrů vysoké turbíny utržený. Ostatní byly zkroucené a nenávratně poškozené.

John Harrison z nedalekého Saltfleetby viděl světelnou kouli a její “chapadla” nad svou farmou. “To světlo bylo neuvěřitelné. Nikdy předtím jsem nic takového neviděl.,” popisuje farmář svůj fascinující zážitek. “Nevím, co by to mohlo být, ”říkal s rozpaženýma rukama. Šestašedesátiletá paní Palmerové se k tomu vyjádřila slovy: ”Jestli mimozemšťani přicházejí, chci je potkat a přivítat se s nimi.”

kukuku ( 10. ledna 2009 07:42 )

To individuum u přijímacích pohovorů Blesku zřejmě splnilo hlavně požadovanou úroveň sebevědomí.

anonym ( 9. ledna 2009 19:35 )

kterej "novinář" bez elementárních znalostí pravopisu tohle psal? no to je hnus velebnosti, to je utrpení svatýho Antoníčka.... au au!

kibic ( 9. ledna 2009 16:46 )

evidentne asi ne, kdyz tam kazdou chvili vypusti podobny bludy. to uz tam na ty monitory nevidite, nebo si to po sobe nejste schopny aspon precist? to je v kazdem clanku neco. zkuste svym redaktorum zaplatit kurzy cestiny, treba to pomuze.

sokrates ( 9. ledna 2009 13:22 )

že Vás hanba nefackuje!

Zobrazit celou diskusi