Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zeman o novinářích: MF Dnes je bulvár, Moravec si hraje na kandidáta

Miloš Zeman se obul do médií
Miloš Zeman se obul do médií  (Autor: Alexandr Malachovský, Petr Novotný, Pavel Hofman, Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan)
Autor: šim - 
26. ledna 2013
18:35

Stará vášeň Miloše Zemana se probudila k činnosti jako nebezpečná sopka. Při prvním projevu po zvolení prezidentem se hned pustil do novinářů. Zesměšnil reportérku Primy, deník MF Dnes a obul se i do moderátora Václava Moravce.

Pár minut po 16. hodině předstoupil Miloš Zeman v pražském Top Hotelu v doprovodu své dcery Kateřiny a herečky Jiřiny Bohdalové před novináře a své příznivce a podporovatele. Po krátkém děkovném projevu vyzval jen ty „inteligentní“ novináře, aby mu pokládali dotazy.

Leu Bělinovou z TV Prima zesměšnil kvůli jejímu „slabému hlásku“. To však byl teprve začátek. Když pak Jiřina Bohdalová musela odjet na představení do divadla, políbil ji Zeman se slovy: „Jiřinko, přeji ti jako obvykle dokonalý herecký výkon a doufám, že i bulvární deníky, jako je například Mladá Fronta, neudělají z našeho polibku sexuální aféru.“

Pak se Zeman obul do moderátora České televize Václava Moravce. To když se Zemana přítomní novináři ptali na jeho program v nejbližší budoucnosti. „Čeká mě hodinový rozhovor s Václavem Moravcem, který si občas hraje na dalšího prezidentského kandidáta, ale samozřejmě doufám, že to ustojím,“ řekl se svým typickým úsměvem ve tváři Zeman.

V neděli dopoledne pak dá patnáctiminutový rozhovor TV Prima, přičemž zapochyboval nad tím, co zvládne za tak krátkou dobu říci. V poledne ho pak čekají tradiční Otázky Václava Moravce. „Pokud bude pan Moravec nedosycený mými odpověďmi z večera, odpovím mu na další,“ rozesmál své podporovatele Zeman.

insignia ( 27. ledna 2013 18:09 )

Mám dilema. Je horší špatně "autikulovat" od přírody nebo časem od chlastu? Je horší usínat na veřejnosti vlivem stáří nebo chodit za pomoci živých berlí, nebo-li bodyguarda. Jinak už byl dán pokyn všem studiím, všech TV, aby byly zrušeny veškeré schody, když přijde prezident Zeman diskutovat. Nedělní volný alkoholický pád v ČT zachránila pohovka, ale co příště? Je to stějně obdivuhodné co ten náš pan prezident snese chlastu. Ten snad musí mít dvoje játra a ledviny. A propos, může mně někdo objasnit pojem softwarové kuličky?

insignia ( 27. ledna 2013 17:46 )

Buď klidnej anále, prý má nastoupit Čvančarová a bývalý sporťák naši-vaši televize kreténů V. Tittelbach.

kackackackac ( 27. ledna 2013 13:22 )

blbče!!!!!! těšim se na první zahraniční návštěvu Zemana,bude se chovat jak buran a ve světě udělá akorát ostudu.

tomasfr ( 27. ledna 2013 13:21 )

 Šmela začínají http://www.teashare.net/yzxqbx9532xt/slouf_zemanovi_bude_radit.png.htm

tarka ( 27. ledna 2013 13:08 )

Přesně tak a ještě k tomu neustále přednáší, kárá a poučuje. To bude ostuda, až vyrazí jako prezident za hranice, jak se to bude jeho partnerům líbit, až nakloní a zvrátí hlavu, protočí oči do bělma a začne tou jeho neposlouchatelnou dikcí kázat, do toho si ještě zapálí a bude se pak trapně vytahovat jako pubertální hošík, jak to všem natřel, viz jeho rádoby vtipná historka, jak byl první, který kouřil v Bílém domě. Ten člověk bude těch dlouhých pět let k ničemu, pouze bude naplňovat svoji směšnou sebestřednou samolibost a namyšlenost.

Zobrazit celou diskusi