Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Modrý Franz v Blesku zčervenal: Máte potetovaný i penis?

Franz byl otázkou evidentně zaskočen a vyhýbal se odpovědi
Franz byl otázkou evidentně zaskočen a vyhýbal se odpovědi  (Autor: Blesk - Martin Sekanina)
Autor: Ladislav Leimer, Markéta Reinischová - 
14. srpna 2012
17:30

Kandidát na prezidenta České republiky, hudebník a umělec Vladimír Franz (53), byl dnes hostem Blesk.cz. Na chatu ochotně zodpovídal otázky čtenářů, ale na dotaz reportérky Markéta Reinischové, zda má potetovaný i penis, se mu však odpovídat příliš nechtělo. Modrý Franz v Blesku zčervenal!

„Kde na těle nejste potetovaný?,“ zněla otázka přímo na tělo! Franz se nezdráhal zodpovědět, že na ušních boltcích, dlaních i končetinách. Když se ho ale reportérka zeptala, zda se to týká i intimních partií, tak zčervenal.

To ví jen přítelkyně...

Rozpačitý výraz vystřídal hlasitý smích. Franz byl intimní otázkou a zájmem o svůj penis evidentně pobaven. Odpověď však nepřicházela. „Bude to zajímat nejenom mě, ale i spoustu čtenářů,“ pokračovala reportérka.

Video Má Vladimír Franz potetovaný penis? - Jan Jedlička, Markéta Reinischová
Video se připravuje ...

Poté následovalo dlouhé Franzovo: „Ehmmm“. Umělec se pak rozhodl pro vyhýbavou odpověď: „Ve snímku Luis Buñuela Tajemný předmět touhy, se také nedozvíte, co je v krabičce.“ To, zda má Franz svou chloubu opravdu potetovanou, tak ví jen jeho přítelkyně Ida Saudková.

petakk55 ( 16. srpna 2012 19:42 )

petakk55 ( 16. srpna 2012 19:42 )

1leonardo1 ( 16. srpna 2012 11:30 )

Můžu mít otázku, i když pravděpodobně nedostanu odpověď? Na tohle se fakt někdo chytne??

karolinasilva ( 15. srpna 2012 18:19 )

Cau vsichni. Letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na leto, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takle vydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.cervenacerna.cz

neutralizace ( 15. srpna 2012 18:17 )

Zobrazit celou diskusi