Mandy je na sociálních dávkách již přes tři dekády. Sama přitom chce, aby její děti pokračovaly v jejích stopách a stát ždímaly o peníze, co to jen jde. „První dítě jsem měla v 18 letech, poslední v 36. Řekla jsem jim, že chci 50 vnoučat, než zemřu,“ řekla Mandy webu Daily Star.

O své děti se navíc stará jako opravdu »vzorná matka«. Své dceři v třinácti letech dokonce koupila cigarety. „Když mi pomáhala vařit nebo uklízet, dovolila jsem jí pít doma i alkohol,“ vypověděla Mandy bez ostychu. A že by se stydět měla!

Lidé mohou být šokovaní, že jsem na sociálních dávkách tak dlouho, ale nezajímá mě to. Nemohu pracovat kvůli dětem. I když těhotenství nebyla plánovaná, miluji velkou rodinu,“ říká žena, která i když nepracuje, tak se za dávky byla schopná nechat potetovat za 76 tisíc!!!

Ve svém domě ve Východním Sussexu žije se svými třemi dětmi. Její čtrnáctiletý syn Charlie má však problémy s docházkou. Raději totiž doma sedí a kouří cigarety, než aby se učil ve školní lavici. Vážně rodina k pohledání…

Fotogalerie
4 fotografie