Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Michaláková se po roce setkala se synem Davidem: Ptal se mě, jestli ho sebrali, protože jsem chudá! Napovídali mu to pěstouni?

Autor: shp - 
13. března 2015
19:55

Konečně! Eva Michaláková, které v Norsku sebrali děti, se konečně viděla se svým synem! Ale jen s jedním. Pod dohledem tamní sociálky se mohla po dlouhém roce setkat se synem Davidem (6). Ten se své mámy ptal, zda jí ho sebrali kvůli chudobě. Vypadá to, jako by mu to nabulíkovali pěstouni. Druhý syn Denis (9) na chůzku nedorazil, podle norské sociálky má špatné reakce na setkání s matkou.

Od posledního setkání hodně vyrostl. Je to velmi šikovný chlapeček, už chodí do první třídy,“ popsala Blesk.cz Michaláková pocity ze svého syna. Prozradila také, že setkání probíhalo úplně jinak než v minulosti.

Pravidla byla úplně jiná. Musela jsem odevzdat telefon i fotoaparát. Nesměla jsem fotit. Schůzky jsem si ale nahrávala,“ vysvětlila změny v přístupu norské sociálky i svoje protiopatření. U schůzky totiž byli přítomni pěstouni, což bylo proti dřívější domluvě.

Davidovo chování bylo zaražené, ale jen zpočátku. Svou mámu ostatně rok neviděl. „Chviličku trvalo, než jsme si k sobě našli cestu. Zeptala jsem se ho, co by chtěl dělat, pak se rozpovídal,“ dodala Michaláková. Na syna mluvila norsky, poté mu za přítomnosti překladatele zkusila říct pár českých slov. "Mluvila jsem o zvířátkách," upřesnila.

Vypadá to ale, že synovi napovídali pěstouni mnohé. „Ptal se mě, zda mi ho sebrali, protože jsme chudí. Že nemáme auto, proto jsme chudí,“ pokračovala jeho matka. Schůzka alespoň k jejímu překvapení netrvala 15 minut.

Byli jsme spolu hodinu a půl, možná dvě hodiny. Nevím, neměla jsem u sebe hodinky,“ vysvětlila Michaláková. Syn měl ze setkání s ní radost. „Na konci ke mně přišel a objal mě,“ řekla s radostí.

Na konci schůzky zvedl navíc kartičku se zeleným úsměvem, což byl tajný signál pěstounům, že se mu setkání s maminkou líbilo. Kdy však uvidí Michaláková svého druhého syna Denise (9), bohužel neví.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

severnik ( 14. března 2015 20:09 )

1 Liga prostitutka!!!!

severnik ( 14. března 2015 18:37 )

http://svobodneforum.cz/norska-kauza-mame-nove-indice-ktere-ukazuji-na-nenormalni-pomery-v-rodine-mi chalakovych/

zauber ( 14. března 2015 11:30 )

Když člověk sleduje ty různé tanečky kolem této krasavice inteligentní, tak bych víc věřil Norům.

zauber ( 14. března 2015 11:29 )

To nevím, ale něco takového mně připomíná. Určitě to není obyčejná ustaraná máma v zástěře od sporáku.

6010 ( 14. března 2015 10:04 )

Mně jen pořád nějak uniká, co vlastně paní Michaláková provedla, že jí dělají takové problémy a vzali jí oba kluky.Jak je zneužívala, či týrala? Já když si představím sebe, když jsem vychovávala dva kluky, tak aby z nich něco slušného vyrostlo, byli biti jako žito.Držela jsem se toho, že škoda rány, která padne vedle.

Zobrazit celou diskusi