Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Michaláková o norské sociálce: Když mi brali děti, synovi šokem zapadl jazyk a dusil se!

Autor: ljš - 
18. února 2015
12:16

Hrůzný zážitek, který zřejmě její děti poznamenal na celý život! Eva Michaláková, Češka, která bojuje s norskou sociálkou o své děti, popsala, jak probíhalo samotné odebrání chlapců z rodiny. Staršímu Denisovi v pláči zapadl jazyk a začal se dusit.

Eva Michaláková popsala nejhorší okamžik svého života v pořadu Týden v ringu na TV Barrandov. Úředníci si pro děti přijeli k nim domů, zavřeli je do auta a dál jednali s rodiči.

„Když starší syn plakal, tak zvrátil hlavičku a zapadl mu jazyk do krku a začal se dusit,“ popsala chvíle hrůzy matka. „Ten muž z toho Barnevernu ale absolutně nedbal na to, co se děje v autě,“ dodala.

Protože pracovníka úřadu, který se zaštiťuje tím, že jedná v zájmu dítěte, chlapcův boj o život nijak nezajímal, museli jednat rodiče. „Bývalý manžel si všiml toho, co se děje, tak toho muže odstrčil a násilím otevřel auto a Deniskovi vytáhl jazyk z krku. Ten se pozvracel a pak teprve začal normálně dýchat,“ vysvětlila Michaláková

Kontroverzní norská sociálka rodině chlapce Denise a Davida odebrala na základě podezření, že je otec sexuálně zneužívá. Přestože to policejní vyšetřování nepotvrdilo a Eva Michaláková se s manželem rozvedla, protože jí zatajil psychickou nemoc, zůstaly děti v pěstounské péči. Matka o syny nadále bojuje, otec ale žádnou aktivitu nevyvíjí.

Video Zprávy: Když mi brali syny, málem je zabili! A týraný pes měl cihlu přivázanou k pacce! - Blesk TV
Video se připravuje ...

tvojesvedomi ( 18. února 2015 15:28 )

 Tahle pipina ať už taky táhne někam. Aspoň její děti někdo jiný normálně vychová

tupka.jentakjen ( 18. února 2015 15:14 )

Hm, to je pěkná pítchovina

stokl.roman ( 18. února 2015 15:13 )

Norká sociálka je parta nebetyčných zm.r.dů!!

jiznicechy ( 18. února 2015 14:52 )

Je to vůbec Češka původem? Poslechl jste si ten akcent?

jiznicechy ( 18. února 2015 14:49 )

Tak to samozřejmě - a navíc každý den se přitvrzuje. Nejdříve jí Barnevernet donutil k rozvodu, protože jí tlačili, že nespolupracuje. Najednou je manžel psychicky nemocný žárlivec, který zatajil, že je mešuge a to ona nepromíjí. Děti vychovávala vzorně, jen jim nějak mazala intimní partie a to z důvodu nemoci - lékař předepsal. Potom najednou je vlastně i bila, ale to jen výchovně - jen když lítali po silnici a ohrožovali sami sebe. Jak může 2 leté dítě lítat po silnici? Otce nikdo neslyšel - jak jsem četl, tak se vyjádřil, že dětem je v Norsku lépe a na adresu matky, že to byla špatná matka a cosi o alkoholu. Ona zase tvrdí, že otec upřednostňoval staršího syna - možná mladšího, teď už nevím. Kdokoli řekne jakýkoli trochu jiný názor - podle matky lže a nic pro ni nedělá. Úřad pro mezinárodně právní ochranu dětí lže - navíc nic pro ni nedělá a nedělal. Celkově z Česka nic pro ni neudělali a když, tak špatně a málo.

Zobrazit celou diskusi