Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šílený exmilenec: 15leté Sabině utrhl nohu, matku probodl vidlemi!

Sabina (15) po útoku zhrzeného nápadníka zřejmě přijde o nohu.
Sabina (15) po útoku zhrzeného nápadníka zřejmě přijde o nohu.  (Autor: Čas.sk)
Autor: Čas.sk, šim - 
9. září 2014
12:21

Sabina ještě není ani dospělá a už má zničený život! A to kvůli zhrzenému expříteli, který neunesl odmítnutí a dívce (15) se krutě pomstil. Najel do ní autem, její matku, která ji chtěla bránit, propíchl vidlemi!

Jako by už bez toho všeho neměla těžký život. Sabina (15) žije se svou matkou v azylovém domě v Piešťanech. Několik týdnů ji obtěžoval o 9 let starší Robert, který byl neodbytný. „Nedokázali jsme se ho zbavit. Stále za mou dcerou chodil a obtěžoval ji. Řekla mi, že ji dokonce několikrát znásilnil. Podali jsme na něj i trestní oznámení,“ naříká matka, která si však ani v nejhorším nočním snu nepředstavovala, jakým peklem má se svou dcerou ještě projít.

Agresivní chování neodbytného nápadníka vyvrcholilo tuto neděli. Robert opět přijel za Sabinou k azylovému domu, tentokrát autem. Do Sabiny najel, srazil ji a následně jí přejel obě nohy. Dívka spadla na zem a upadla do bezvědomí. Když se jí matka snažila pomoci, Robert vytáhl z auta vidle a bodl ji do pravé ruky.

„Byl jako nepříčetný, chtěl nás zabít. Moje dcera přijde zřejmě o nohu, navždy bude invalida. Druhou nohu má polámanou,“ pláče Sabinina matka Amálie.

Mladá Slovenka nyní bojuje o zbytek svého zdraví v bratislavské nemocnici. Jednu nohu má tak poškozenou, že amputace je téměř nevyhnutelná, druhou má polámanou na několika místech. O jejím osudu rozhodnou následující hodiny, které budou kritické. „Modlíme se, aby to dobře dopadlo,“ dodává s pláčem maminka.

Případ vyšetřuje policie, Robert, kterého krátce po brutálním činu zadrželi, nyní čeká v cele předběžného zadržení. Policie však žádné bližší informace k případu nechce sdělit.

Robert nejprve Sabinu srazil autem a přejel, vidlemi pak zaútočil na její matku Robert nejprve Sabinu srazil autem a přejel, vidlemi pak zaútočil na její matku | Čas.sk

e.44 ( 10. září 2014 16:52 )

To si děláš srandu, ne? Nastěhuj se tak na půl roku vedle cikorek, ať je blíž poznáš, zjistíš jak žijou, dozvíš se něco o jejich praktikách a jak to mezi nima skutečně chodí, něco o tom jak "matinky" posílaj dcerky od třinácti šlapat, případně je rovnou pasou, a ono ti pak rychle dojde, že to všechno bylo jinak a výpověď "matky" je jenom báchorka.

salto ( 10. září 2014 13:50 )

Jasně, jak se jí vejde malíček do nosu, může jít na brus

illis ( 10. září 2014 09:49 )

kraken666 Blbej jseš ty a laskavě si mne vůbec nevšímej.

illis ( 10. září 2014 09:48 )

kraken666 Zase vedle, s tím prostředím, které ty tak důvěrně znáš já nemám nic společného, díky vzdělání mám práci velmi dobrou, což ty prostě nepochopíš. Míra inteligence u Tebe podle Tvých příspěvků je nejspíše na hranici patologických stavů .

kraken666 ( 9. září 2014 23:03 )

Illis, kolik si toho dneska nadojila, kráávo jordánská? Asi hodně ,že seš tak bl-bá!

Zobrazit celou diskusi