Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nenasytná Indka v 9 letech váží už váží 93 kilogramů! OTESÁNEK!

Autor: Veronika Kynclová - 
6. srpna 2014
18:52

Indce Suman Khatun je devět let a za devět osob i jí. Za týden spořádá tento otesánek neuvěřitelných 180 banánů, 8 kilo brambor, 8 kilo ryb, 14 kilo rýže… Váží už 93 kilo a stále má hlad!

Dívka trpí neukojitelnou chutí k jídlu. Má takový apetit, že se cpe od rána do večera. A že si dopřává! V jejím jídelníčku nechybí ani cukrovinky a šlehačkové dorty.

Není proto divu, že pro ni začíná být problém dostat se ráno z postele – váží totiž pětkrát více, než by ve svém věku měla a patří tak mezi jedno z nejtlustších dětí na světě!

Těžší než Čech

Pro vaši představu: váží o 3 kila víc než 196 cm vysoký gólman Chelsea Petr Čech (32; tolik co ona běžně váží pořízky z hokejové NHL... „Všichni moji kamarádi jsou hubení, ale já jsem tlustá,“ říká dívka ve videu, v němž se nezřízeně cpe a do pusy si rve hrsti rýže a krémových dortů.

„Mám problémy stát, sedět i spát, hrát si s kamarády, nebo běhat už vůbec nemůžu,“ lamentuje Khatun. Ovládnout svůj nezřízený apetit a omezit se v jídle ale nedokáže...

Strach o život

Znepokojeni její váhou už jsou i její rodiče. „Mám o ni strach, moje další děti jsou normální,“ vypráví matka Beli Bibi. „Je to pro mě velmi bolestné,“ dodává zoufalá žena, která už se obrátila i na lékaře.

„Myslíme si, že má hypertyreózu, ale je třeba udělat větší množstvbí testů. Její váhu je nutné dostat pod kontrolu, jinak se dostaví cukrovka a problémy se srdcem,“ říká místní lékař.

Co je hypertyreóza?

Onemocnění, při němž štítná žláza produkuje větší množství hormonů (tyroxinu a trijodtyroxinu), než tělo potřebuje. Častým příznakem je právě tzv. »vlčí hlad«, při němž člověk nezná pocit sytosti a musí pořád jíst.

Týdně spořádá:

* 14 kg rýže
* 8 kg brambor
* 8 kg ryb
* 180 banánů
A pořád má hlad!

Podívejte se na indickou holčičku na videu:

zelena.karkulka ( 6. srpna 2014 22:50 )

Kdyby jí to žrádlo nedali,tlustá nebude. Beztak ji pak sežerou.

libren ( 6. srpna 2014 20:00 )

 Chudák holka a chudáci rodiče. Doufejme, že se jí dostane pomoci a vyléčí se. Co jí ta tloušťka způsobuje navíc problémů. Jinak doufám, že se zdržíte ubohých komentářů na téma - co to je za vyžranou krávu atd. Jak to tady někteří umíte.

Zobrazit celou diskusi