Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Cvalík vážil 205 kg: Potkal lásku ze střední školy a zhubl 125 kilo!

Autor: shp - 
18. února 2014
20:53

Láska dělá divy, o čemž ví své Američan Lee Jordan (50). Roky vysedával na gauči, pojídal rychlé občerstvení a vyjedl se na nechutných 205 kilo. Když ale před šesti lety potkal svou lásku ze střední školy, rozhodl se s obezitou zatočit. Začal sportovat, zhubl neuvěřitelných 125 kilo a dnes je z něj nefalšovaný sportovec.

Lee se se svou životní láskou Beth seznámil ve washingtonském kostele v roce 1979. Byla to láska na první pohled, ale oba osud rozdělil. Pár se rozešel a Lee svůj život věnoval obžerství.

Nyní se Američan domnívá, že snědl denně neuvěřitelné množství osmi až dvanácti tisíc kalorií. „Nikdy jsem denně nesnědl míň než dvě velké pizzy, které následovalo rodinné balení Doritos, dvě tuby chipsů, dvě velké krabice sušenek, za kterými následovala zmrzlina,“ přiznal Lee. „Pohřbíval jsem svoje emoce v jídlu,“ dodal.

Jenže před šesti lety se Lee opět setkal s Beth, která byla tehdy vdaná. „Beth se na mě podívala a vše, co viděla, byl Lee Jordan,“ vzpomíná muž, který tehdy vážil 205 kilo. „Tak to bylo. V jejích očích nebylo nic jiného než přijetí a láska,“ dodal. Setkání Leeho inspirovalo k tomu, aby se sebou začal něco dělat.

Američan začal cvičit a běhat a zhubl neuvěřitelných 125 kilo. Beth poznala, že Lee je její životní láskou a nechala se rozvést. V roce 2012 si vzala svou lásku ze střední školy a nyní jsou šťastnější než kdykoliv předtím. Dokonce spolu běhají maratony.

lug70 ( 18. února 2014 22:20 )

U takových článků má výjimečně mnoho diskutérů stejný názor a diskuse je vedena v negativním duchu, proto je nežádoucí a nejen na tomto bulvárním serwru. Pokud je náhodou, možná omylem diskuse povolena, tak administrátor vyvíjí až přehnanou aktivitu a negativní příspěvky maže ve velkém, s odkazem na nějaký směšný kodex.

dyskrymynaclja ( 18. února 2014 21:21 )

A kde je diskuze jak romaci zmlátili mladíka co je načapal při čorce??

Zobrazit celou diskusi