Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bývalý nejtěžší muž světa našel lásku přes Facebook: Chce mu zaplatit odstranění 50 kg kůže!

Autor: shp - 
7. listopadu 2013
06:10

S váhou 445 kg byl kdysi Brit Paul Mason (52) nejtěžším mužem světa, ale zapracoval na sobě a shodil neuvěřitelných 300 kg. Přes Facebook se mu podařilo najít lásku, Američanku Rebeccu Mountain (40). Ta se nyní snaží vybrat peníze, aby mu mohla být odstraněna přebytečná kůže, která váží přes 50 kg!

Paul věděl, že jestli neudělá nic se svou váhou, brzy zemře. Vážil 445 kg a jedl 20 tisíc kalorií denně. Dospělý muž má přitom sníst pouze 2500! Šel tvrdě do sebe a s pomocí nutričního specialisty zhubl 300 kg. O svém hubnutí svolil natočit dokument, který v TV zahlédla Rebecca.

Láska přes Facebook

„Již tehdy jsem cítila, že jsme nějak spojeni,“ říká Rebecca. „Chtěla jsem ho kontaktovat a pomoci mu,“ dodala. Napsala mu tedy přes Facebook a začali si psát. A už po internetu přeskočila jiskra. Jediné, co jejich lásce nepřálo, byla vzdálenost. Zatímco Paul pochází z britského městečka Ipswich, jeho Rebecca (40) žila v přes pět tisíc kilometrů vzdáleném Mountain of Orange.

Milovala bych ho, i kdyby byl na vozíku

Jenže láska i hory přenáší a nyní jsou oba šťastně zamilovaní spolu. Rebecca říká, že lidé jdou dnes moc posedlí vzhledem, a dodává: „Milovala bych ho, i kdyby byl do konce života na kolečkovém křesle.“ A na něm nyní Paul skutečně je. Tím, co ho na něm vězní, je přebytečná kůže, která ho zatěžuje po extrémním zhubnutí.

Odstranění kůže stojí 305 tisíc

Sice není zaručeno, že operativní odstranění více než padesáti kil kůže Paulovi vrátí pohyblivost, ale Rebecca je rozhodnuta ho plně podporovat. Jenže zákrok stojí 305 tisíc korun. Američanka je svému milému však oddána a rozhodla se založit sbírku. Snad se jim podaří peníze vybrat.

mandat ( 7. listopadu 2013 14:13 )

Jaka laska ? To je jen divadlo.

mandat ( 7. listopadu 2013 14:13 )

To je jen finta,jak se dostat do medii a k penezum. Opareaci mi uhradi, protoze je ze zdravotnich duvodu.

mandat ( 7. listopadu 2013 14:11 )

V jeho pripade operaci hradi zdravotni pojstovna.Navic jim dela reklamu, jezdi po ruznych schou a ta USA zenska si uziva toho, ze je ted znama.

lennne ( 7. listopadu 2013 11:50 )

no co asi, kdyz se tloustne tak tloustne VSECHNO....tak mu prebyva kuze i tam, videla jsem operaci odstraneni pandera u morbidne obezni zeny a to co bylo pod prichem....melo obri rozmery....hnus.

y1xcvbnm ( 7. listopadu 2013 11:16 )

myslíš s macurou ???

Zobrazit celou diskusi