Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragická nehoda motorkářského páru: Mladá žena (†28) zemřela na místě, muž bojuje o život

Nehoda motorkářů v Třeboni skončila tragicky
Nehoda motorkářů v Třeboni skončila tragicky  (Autor: Policie ČR)
Autor: hra - 
24. května 2014
21:47

Tragicky skončila jízda pro řidiče (36) motocyklu a jeho spolujezdkyni (28), kteří se srazili s dalším motorkářem. Nehoda se stala po 18. hodině v Třeboni. Zatímco žena zemřela na místě, řidič bojuje v nemocnici o život.

„Řidič se spolujezdkyní jel od kruhového objezdu z Třeboně na České Budějovice. Zřejmě nedodržel bezpečnou vzdálenost za motocyklem, který jel před ním a právě snižoval před přechodem pro chodce rychlost. S tímto prvním motocyklem v řadě se střetl,“ popsal průběh nehody jihočeský policejní mluvčí Jiří Matzner.

Pravděpodobný viník nehody utrpěl těžké zranění hlavy a jeho stav je kritický. Spolujezdkyni už záchranáři nemohli pomoci. „Řidič prvního motocyklu zůstal zázrakem nezraněný. Přitom při srážce byl i se strojem odmrštěn několik metrů od místa střetu,“ dodal Matzner. Silnice je kvůli vyšetřování nehody uzavřena.

sermir ( 25. května 2014 18:45 )

souhlasím, že v motovláčku se jezdí cik cak , že jsou jedinci, co hazardují, předvádí se a ohrožují sebe a okolí, ale nelze všechny házet do jednoho pytle!!! Kdo to v Třeboni trochu zná, ví , že od kruháče na Č.Budějovice, kde se to stalo, byla silnice široká a že ji tam právě kvůli tomu přechodu zúžili,třeba... a kdyby..., a že takových nebezpečných míst je ve městě víc. Je doba zúžování vozovek a přechodů v zatáčkách a těch v Třeboni najdete bezpočet.

Jarocell ( 25. května 2014 09:39 )

Viděl jsem spoustu nehod včetně motorkářů, dělal jsem kdysi dokumentace nehod. Můžu Vás ve vší vážnosti ujistit, že naprostá většina těl těch, kteří na místě zemřeli, byla následkem přetížení při nárazu tak dorvaná, že by se z nich nedalo použít vůbec nic.

parapetka ( 25. května 2014 09:04 )

z angličákama si klidně hrát udeme,ale pokud patříš mezi ty vylízané motorkáře tak drž tlamu ty,ať nekončíš taky tak,debile

hrabedg ( 25. května 2014 08:08 )

 motorkari ti jsou bohohove sílnic maji pravo zit tak at ziji a jedou po sílnicich ticha a nehazou jim klacky pod kola a ten kdo umira tak si ho bratri a sestry vazme jsou to nasi mily pratele!!!

Uživatel_5728159 ( 25. května 2014 06:07 )

 a vy tady co kydate na motorkáře -hrajte sa doma s angličáky a držte hubu.

Zobrazit celou diskusi