Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Učitelka Dana (31) svedla žáka (12): Otěhotněla s ním, tvrdí jeho babička!

Slovenská učitelka Dana (31) nalákala svého žáka na zmrzlinu, poté ho zneužila
Slovenská učitelka Dana (31) nalákala svého žáka na zmrzlinu, poté ho zneužila  (Autor: Cas.sk/profimedi.acz - ilustrace)
Autor: shp - 
14. listopadu 2013
08:09

Ve slovenském Humenném se odehrál sexuální skandál, jaký u našich východních sousedů nepamatují. Učitelka Dana (31) tam podle policie svedla žáka (12) sedmé třídy. Jeho babička navíc tvrdí, že s ním navíc čeká dítě!

Vyučující slovenského jazyka si k ukojení svých sexuálních tužeb vybrala bezbranné dítě. Dvanáctiletého žáka lákala na zmrzlinu, poté ho svedla a měla s ním mít poměr, který trval celý půlrok.

S žákem obcovala v bytě, kde žije s manželem

„V případu bylo vzneseno obvinění pro zločin sexuálního zneužívání a ohrožování mravní výchovy,“ řekla serveru Čas,sk, který o děsivém případu informoval, krajská policejní mluvčí Jana Migaľová. S žákem měla učitelka obcovat v bytovce v ulici Československé armády v Humenném. Neštítila se své perverzní choutky ukájet v místě, kde žije s manželem, malým synem a svojí matkou.

Pro sousedy to byla slušná žena

Dana přitom vypadala jako sympatická žena, na škole dokonce dělala třídní učitelku 7.B, z vedlejší 7.A však přitom svedla nevinné dítě. Sousedé ji přitom vždy považovali za slušnou ženu. „Je učitelka, bydlela tu i se svou matkou. Mají tu malého chlapce, chodí do školky. V létě jsem je často vídala na zahradě,“ prozradila sousedka serveru Čas.sk.

S žákem otěhotněla

Kolegové Dany jsou z případu zděšeni. „Momentálně nebudeme případ komentovat, protože probíhá vyšetřování. Učitelka už u nás neučí,“ prozradil ředitel. Podle babičky zneužitého chlapce s ním navíc Dana čeká potomka. „Nejdřív ho lákala na zmrzlinu. Teď jsem slyšela, že je těhotná,“ uvedla žena pro server Noviny.sk.

Dana (31) s žákem obcovala v bytě, kde žila s manželem a malým synkem Dana (31) s žákem obcovala v bytě, kde žila s manželem a malým synkem | Cas.sk

mortis69 ( 14. listopadu 2013 17:01 )

Podle tvýho písemnýho projevu soudím,že jsi selhal při šu.kání češtinářky už v první třídě

mortis69 ( 14. listopadu 2013 16:50 )

Proč ne Sex je záležitost biochemie a pudová záležitost.Já si na doktora hrál se sousedkou už v deseti a můžu říct,že jsme byli opravdu zvědavý Za komárů žádná osvěta v tomto směru nebyla a uměli to všichni

anka ( 14. listopadu 2013 15:57 )

anka ( 14. listopadu 2013 15:56 )

opravdu si myslite, ze 12 lete dobre vi co a jak???

bigdick ( 14. listopadu 2013 14:25 )

Stará dobrá kchunda ye skrátka furt f kurzu a mladey nabušeney čů.rák ye pro ní boží požehnání.

Zobrazit celou diskusi