Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hrůzný případ ze Slovenska: Muž sexuálně zneužíval své postižené syny!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, lm - 
24. listopadu 2013
11:23

Jen těžko pochopitelný případ vyšetřují slovenští kriminalisté. Děvetapadesátiletý muž z obce Komárno měl zneužívat své dva nezletilé a mentálně postižené syny. Rodina navíc žila v otřesných podmínkách!

Podle televize Markíza muž s družkou a dvěma syny žili bídně v polorozpadlém domě v obci Komárno na jihu Slovenska. Děti prý často postávaly hladové u plotu a žebraly o jídlo. „Dávali jsme jim chléb či koláče,“ přiznala sousedka. Otec prý už přes 15 let nepracoval.

Podle policie měl muž zneužívat své dva mentálně postižené syny. Staršímu je deset let a mladšímu čtyři roky. „Starší je autista a menší ani ve čtyřech letech nemluví,“ popsala sousedka. Rodinu často navštěvovali sociální pracovníci. Ale kdo zneužívání odhalil zatím není jasné. Sousedi ale nevěří, že by otec byl něčeho takového schopný.

Manželka syny odvedla z domu ještě před příjezdem policie. „Muž byl obviněn ze zločinu sexuálního zneužívání. V policejní cele čeká na rozhodnutí soudu o vazebním trestním stíhání,“ uvedla nitranská policejní mluvčí Renáta Čuháková.

oliiiii3 ( 24. listopadu 2013 18:39 )

Kez by mu tu *** v base natrhli, co to jsou dneska za zrudy. Kurva by s nim nesla na to nema penize tak si to udela na decku.

cinderella1 ( 24. listopadu 2013 16:31 )

vykutalena.vdova

dr.banec ( 24. listopadu 2013 13:28 )

Zavřít a umlátit k smrti.Pro takovou zrůdu je i tohle málo!!!.

vykutalena.vdova ( 24. listopadu 2013 12:15 )

A to tam ta sociálka chodila na kafe nebo co???..Proč tam ty děti dál nechávali, když viděli v jakejch poměrech tam žijou...Radši to nečíst..fakt...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání