Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Petr K. reaguje na zjištění Blesku: Chci jít na detektor lži! Vzpomíná si prý na nové skutečnosti

Petr K. tvrdí, že chce jít na detektor lži, aby se očistil od spojení se smrtí své manželky a dcery
Petr K. tvrdí, že chce jít na detektor lži, aby se očistil od spojení se smrtí své manželky a dcery  (Autor: Facebook, Archiv Blesku, Profimedia)
Autor: simao - 
25. srpna 2013
19:51

Jak dnes informoval Nedělní Blesk, na Petra K. čeká v Česku policejní výslech a detektor lži. Petr K. (35) však tvrdí - chci to podstoupit! Rád by se prý v očích veřejnosti očistil od spekulací, které ho spojují se smrtí dvou Češek v Egyptě. Jeho manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8). A zároveň napomohl vyšetřování.

Stále si prý v hlavě přehrává osudný den na dovolené v Egyptě. Má na to ostatně spoustu času - je zavřený v luxusním "vězení". V egyptském hotelu v Hurghadě. Ze země vycestovat nemůže, ačkoli má zpátky svůj pas. Egyptská prokuratura totiž rozhodla, že nesmí odcestovat do konce policejního vyšetřování smrti jeho rodiny.

Pitva prý ukázala, že žaludky Moniky a Klárky byly rozleptány velmi silným jedem. Alespoň podle egyptských doktorů. Petr K. by rád zjistil, jak a proč se to stalo. Informace od vyšetřovatelů nemá. Z politickými problémy zmítané země, kde se jeho dovolená změnila v peklo, by se však vrátil rád. A zároveň v rozhovoru pro TV Nova tvrdí: "Budu naší policii jakkoli nápomocen, ať to bude detektor lži, nebo to bude jakýkoli výslech."

Leží na posteli, kouká do zdi a vzpomíná

Dny Petra K. v Egyptě jsou vlastně motónní. Podle svých slov neustále přemýšlí, jak se to celé mohlo stát. Přes internet je pak v kontaktu i se svou rodinou v Česku. "Jsem 24 hodin na pokoji. Nechápu to, jak jsem ještě schopen nějakým způsobem rozumně uvažovat," řekl Nově. Celé hodiny přitom leží na posteli, kouká do zdi a snaží se vybavit si detaily, nové skutečnosti, které by vyšetřování někam posunuly. Rozpomíná se třeba i na to, jak se před smrtí chovala jeho manželka Monika.

"Přemýšlím nad tím, jak se to mohlo stát, kdo za tím může být, kdo to udělal. Takhle vlastně trávím celé dny. Nemám se smrtí mojí Moniky ani Klárky vůbec ani tu nejmenší spojitost. Mám spoustu otázek, na které nemám odpovědi," pokračoval zoufalým tónem Petr K. v telefonickém rozhovoru pro Novu.

Detaily chce sdělit až české policii

Policii však přece jen podle svých slov může být nápomocný. Vyšetřovatele podle něj bude zajímat, jak dovolená v Egyptě probíhala, jak se choval a co dělal on, co přesně dělaly manželka s dcerou. Je o tom prý připraven policistům říct u výslechu vše, včetně toho, na co si nově vzpomněl. Nechá si to však ale až pro policii. Chce tak zabránit dalším spekulacím. "Každou minutu se snažím vzpomenout si na jakýkoli menší detail, který by mě posunul dál. Mně jedinému záleží na tom, abych se dozvěděl tu pravdu," dodal Petr K.

kolicek666 ( 27. srpna 2013 17:25 )

jo,presne tak,a P.Kramny chodil pro vodu ze zvyku aby se nenudil a prosel se. To je ale blbost,co vas napadla.

kolicek666 ( 27. srpna 2013 17:21 )

akorat se to dostalo do spatnych ruk...zlo na hotelu delal p. Kramny,neni vam divne ze ted uz se mu ten kdo by mel nepomstil dodatecne? o duvod vic by mel,zemreli dve nevinne a turisti tam ted uz skoro zadni nejsou,kdyby se mu neco stalo,vypadalo by to jako sebevrazda ze zoufalstvi,Egypt by to uz urcite neresil..asi,prece jen nikdo dalsi v pripadu nefiguruje.

kolicek666 ( 27. srpna 2013 17:17 )

neutralizace ty uz se zneutralizuj....co porad kazdemu nadavas,jak neni pro nevinu Kramneho tak si jak britva,sakra nadava nekdo tobe do hlupaku a malomestaku za tvuj nazor na vec??me je te taky lito,jak si najivni a duveriva.co ty vis o Egypte a pomerech tam,co vis o Kramnem.

kolicek666 ( 27. srpna 2013 17:13 )

proc ovlivnitelni?? sam si tu utvoril skupinu na jeho zvasty reagujici, tak cemu se divite,ze pochybujeme o jeho nevine,ten prostor na obhajobu neni zadny, po tom co rekl sam. kdyz jste takova ochrankyne lidskych prav,tak nam to vyvracejte,ale neurazejte...proc teda umreli dcera a matka a on ne?? Spatne bylo vsem trem? jemu nejvic! v jednom pokoji co se tam asi stalo?? keca od zacatku, to se vam taky nezda divne??Jak by se asi ten muslim do toho pokoje dostal? rozvinte teorii a mozna zmenim nazor.

kolicek666 ( 27. srpna 2013 17:08 )

a jak to teda bylo s tema kalhotkama?? kdo je sundal,to se mu jeste nevybavilo?? sakra a to me tak zajima

Zobrazit celou diskusi