Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Celibát, nelíbat? Pravoslavný arcibiskup Kryštof má několik milenek!

Autor: mok - 
2. dubna 2013
21:18

Ačkoliv by pravoslavný arcibiskup měl dodržovat celibát a rozhodně nemít kupu milenek, pravda je jiná. Arcibiskup Kryštof, občanským jménem Radim Pulec,  jich má údajně hned několik a míří proto před církevní soud.

Ani mnišský slib nezabránil arcibiskupovi, aby porušil celibát. Podle TV Nova měl Radim Pulec hned několik žen, se kterými má dokonce děti. Sedmiletý vztah navíc udržoval i s ženou jednoho z farářů.

Takovému obvinění se ale arcibiskup brání. "Mám dvě děti, dceru Kateřinu a Zuzanu, ale to bylo ještě předtím, než jsem složil mnišství," říká Kryštof. "O žádných dalších nevím. Viděl jsem sice nějaké fotografie a ty jsou z veřejných setkání a na nich nenasvědčuje, že bych s někým měl poměr," dodává.

Jeho kolegové jsou ale jiného názoru. "Existují obvinění s důkazy a fotkami i materiály. Dokonce i s adresami těch žen. Jde o tři až deset dětí," svěřil se TV Nova tajemník Ladislav Milko. 

Arcibiskup Kryštof už v minulosti čelil velkému skandálu. Byl totiž spojován s StB, kde byl evidován jako agent pod krycím jménem Dalimil. Soud ale nakonec rozhodl, že byl Radim Pulec evidován Státní bezpečností neoprávněně.

 

akaka ( 5. dubna 2013 17:45 )

to,co se stalo,je neomluvitelné, celibát je celibát. nedokážu však pochopit tu nebo ty pipiny, které si ho pustily mezi svá stehna - to jim nevadilo, když se nechaly vydržovat atd.? že s tím až teď, po tak dlouhé době, vylezou na povrch? sice složil slib celibátu, ale manželka faráře, která si ho hřála 7let mezi svými stehny, složila také nějaký církevní slib, když si brala faráře nebo se mýlím? a ty děti si také případně neudělal sám, ne? pokud ženská nechce, dítě mít prostě nebude i kdyby se chlap postavil na hlavu. příjde mi totiž, že se jedná pouze o reakci zhrzené milenky, kterou přestalo bavit být několikátá v pořadí a tak došly peníze a nějak na sebe přeci upozornit musí, tak kope okolo sebe, samozřejmě z toho také něco, tím, že ho "prodala", kápne....co se týče ostatních obvinění, co je na tom pravdy, nevím, na každém šprochu pravdy trochu, nikdo není bez viny, ale víme jak to je, kdo chce psa bíti, vždycky si najde hůl a tím pádem se teď prostě Vladyka Kryštof poveze, ať po právu či nikoliv, každý si teď přihodí své polínko do ohně nebo ne?!

marmat ( 3. dubna 2013 21:00 )

Co všechno dělal ví jenom ON !My jen zíráme

andorea ( 3. dubna 2013 19:18 )

Spiknutí! Co mi to jen připomíná?

marmat ( 3. dubna 2013 17:18 )

Zase rejpete a provokujete=klasika, ale dnes to vypadá, že ze sebe schválně děláte blbce!!!??? Protože je vyfocenej vedle VK ???

marmat ( 3. dubna 2013 17:16 )

čtěte prosím k čemu se vyjadřujete!!! TEDY ZNOVA: Primate Název: Jeho blaženost arcibiskup pražský, metropolita českých zemí a Slovenska. A seřazujte si myšlenky

Zobrazit celou diskusi