Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dostal smyk a spadl do Vltavy!

Autor: rum - 
23. května 2010
16:16

Chvilka nepozornosti, nezvládnutý manévr a renault padá do Vltavy. Vyděšený řidič (39), který před tím ještě stihl nabourat do jiného vozu, naštěstí uniká z vodní pasti. Malou dodávku ale musí z řeky vylovit hasiči.

Na neděli hodně brzy, před sedmou ráno, jel řidič dodávky renault po nábřeží kpt. Jaroše v Praze 7.

„Šofér dostal na navlhlé vozovce smyk, nezvládl řízení a vjel do protisměru, kde se čelně střetl s právě projíždějícím vozidlem ford,“ popsala nehodu mluvčí pražské policie Eva Miklíková a dodala: „Poté pokračoval dále v jízdě, prorazil zábradlí a zřítil se do Vltavy. Naštěstí se mu podařilo z vozidla včas vyprostit.“

Přes hrozivě vypadající srážku utrpěli oba muži lehčí zranění jako pohmožděniny a tržné rány. Renault ale dopadl hůř a vylovit ho museli hasiči. „Kolem auta byly nejdřív nasazeny norné stěny. Jeřáb vytáhl z Vltavy i zábradlí, které se uvolnilo při nehodě,“ uvedla mluvčí hasičů Pavlína Adamcová.

limak007 ( 23. května 2010 19:37 )

"Hrozivě vypadající nehodu odnesly nejhůř auta" .... Auta odnesla, ne odnesly. Je to hanba, jak neustále przníte můj jazyk. Bez legrace by s tím celý váš redaktorský tým měl něco dělat. Vážně je to ostuda.

Zobrazit celou diskusi