Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pedofilové přinutili stovky dětí k natáčení porna: Dětské slzy pak prodávali za pár korun…

Autor: mb - 
10. srpna 2015
19:30

Zhruba tři stovky dětí zneužívali devianti v Pákistánu. Malá dítka mlátili a nebáli se ani rodičů – od těch chtěli pro změnu peníze jako záruku, že se video neobjeví na internetu. Ačkoliv se jedná o největší pedofilní skandál v historii země, úředníci mluví o „neopodstatněných obviněních“!

Kauza otřásla celou zemí, gang totiž v okolí města Kasur beztrestně řádil několik let a počínal si obzvlášť krutým způsobem. Většině obětí nebylo ani 14 let a jednalo se o chlapce i dívky. „Jednou jsem šel do školy, když mě ti muži unesli. Hrozně mě zmlátili. Pak mi dali nějaké drogy, já ztratil vědomí. Když jsem se probudil, ukázali mi videa, co se mnou prováděli,“ popsal hrůzný zážitek jeden z chlapců. V některých případech nutili starší děti, aby znásilnily mladší. Výjimkou nebyla videa, kdy 14letý chlapec znásilňuje 10letou holčičku.

Slzy a úsměv

Ačkoliv děti zažívaly neskutečná muka, pedofilové jim přikazovali, aby se před kamerou usmívaly. „Prosím, nezavírejte dveře,“ prosí na jednom videu dětský hlásek. „Nic ti neudělám,“ lže hlas za kamerou, dveře se zavírají a pedofil zamyká. Na dalším hrůzném videu pak jiné dítě pláče, ale hlas za kamerou poroučí: „Usmívej se! Pustím tě, jen když se budeš usmívat.“ Hoch pak ještě úpěnlivě prosí: „Prosím, netočte to.“ Marně...

Vydírali rodiče

Lidské zrůdy se nebály ani rodičů, naopak – vydíraly je. V pákistánské kultuře jsou často oběti znásilnění vyvrženy na okraj společnosti. Někteří rodiče tak dokonce trýznitelům svých dětí ještě platili, jen aby se videa nedostala na internet. Jedna matka tak během několika let rozprodala všechny své zlaté šperky. Pedofilové totiž své oběti zneužívali opakovaně dlouhá léta. Pokud rodiče nezaplatili, videa prodávali za 40 rupií (zhruba 10 Kč).

Korupce?

Ačkoliv kauza šokovala Pákistán, někteří politici obvinění zpochybňují. „Jedná se o neopodstatněná obvinění. V případu jsou navíc nesrovnalosti. A navíc – doposud nás oslovilo jen sedm obětí,“ prohlásil s ledovou tváří zastupitel v provincii Pandžáb Rana Sanaullah. Na hlavu policie a politiků se ovšem valí obvinění z korupce. Údajně kryjí bohaté a vlivné rodiny, kterým jde o půdu, a snaží se zlikvidovat nepoddajné oponenty. „Když se to stalo, šla jsem na policii, ale vůbec se tím nezabývali. Doslova mě vyhodili,“ prozradila matka jedné z obětí, která si přála zůstat v anonymitě.

Právo v Pákistánu

Ochránce lidských práv Rana Asif Habib se ale domnívá, že necelé tři stovky obětí jsou jen „špičkou ledovce“: „Pákistán nepodepsal úmluvu OSN o právech dítěte. Děti se nemají na koho obrátit, když je někdo sexuálně zneužívá.“ Aplikace práva by Evropana též nejspíše šokovala. Když v roce 1999 soudili sériového vraha dětí Javela Iqbala (†45), který měl na svědomí 100 dětí, soudce vynesl takovýto rozsudek: „Budeš uškrcen před zraky rodičů, jejichž děti jsi zabil. Tvé tělo bude rozsekáno na 100 kousků a rozpuštěno v kyselině. Přesně tak, jak jsi naložil se svými oběťmi.“ Iqbal a jeho komplic ještě před vynesením rozsudku spáchali sebevraždu…

drk_ ( 11. srpna 2015 12:54 )

Jak jste probuh přišli na to, že to dělali pedofilové? To že někdo ublíží dětem, nebo je natáčí za peníze z něj ani omylem nedělá pedofila, spíše naopak!

pepazdepa2 ( 10. srpna 2015 22:38 )

ČSSD chrání pedofily. Za vlády ČSSD ministr vnitra Němec nechal propustit z vázby usvědčeného pedofilá Sáního (zvaný katarský princ). Ten samozřejmě okamžitě zmizel do Kataru a nyní požaduje odškodnění za vazbu.

Zobrazit celou diskusi