Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otec se nahý koupal s dcerkou ve vaně. Pedofile, nadávají mu! ANKETA

Dánský komik Torben Chris se nahý koupal se svou dvouletou dcerou. Mnozí označují jeho chování za pedofilii.
Dánský komik Torben Chris se nahý koupal se svou dvouletou dcerou. Mnozí označují jeho chování za pedofilii.  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
17. prosince 2015
10:59

Vlezl si do vany, aby ukázal, že není nic špatného na tom, když jsou děti a dospělí před sebou nazí. Jenže dánský komik Torben Chris si tím zadělal na pořádný průšvih. Spousta lidí mu nyní za fotku, na níž se koupe zcela nahý ve vaně se svou dvouletou dcerou, nadává do pedofilů. Co si myslíte vy?

Někdo mi řekl, že byl nařčen z pedofilie neznámým člověkem, protože se koupal ve vaně se svou dvouletou dcerkou,“ vysvětlil své chování na Facebooku Chris. Sám se však stal terčem urážek a obvinění.

Poslyšte, děti a dospělí před sebou mohou být nazí. Není nic špatného na tom, že otec utírá své dceři zadek a vaginu, když je malá. Pro kontrast – je nechutné, když to nikdo nedělá, a nefér, když to dělá jenom matka,“ vytáhl silný argument Dán.

Hněvu internetu se však nevyhnul. „Vezmi si na sebe nějaké spodní prádlo, příteli. Co dobrého přinese tvé dceři, když uvidí tvé genitálie?“ táže se Bari Balo Bicen v postu u fotografie. Další komentáře jsou i prachsprosté urážky typu: „Hnusný pedofile!

Anketa
Co si myslíte o tom, když se otec koupe nahý ve vaně s dcerkou? Je to pedofilie?
686 hlasů
24 780 hlasů

Jesinka ( 13. listopadu 2016 16:11 )

Děláte si ze me ***? Je to snad úplně normální ne ??? Kdyby tam byla zenska z malým synem tak by to bylo to samy a nikdo by to neřešil !!! Opravdu vymyslite jen hovna!! Nechápu jak někdo muže bejt tak ubohej na kopala bych toho dotyčného do***e!!! Protoze tohle snad není uz možný ! Vždycky sem se koupala s tátou a dělal semnou nejlepsi kraviny

KarolinaKuchtova ( 26. října 2016 12:08 )

 Já jsem se koupala s dědou ,tátou ,babičkou i mamkou. Nechapu co je na tom špatnýho. Vždycky nejlepší hry vymýsleli. Nejšťastnější dětství.

hame.veunka ( 5. září 2016 23:52 )

 No jo Blesk...Dotycny novinar se taky jako maly koupal s tatou a dneska zadny, problem nema.Ooo pardon vlastne ma jedine s hlavou...Taky umim psat takovy hovna a mit za to slusnej vejvar...

Wolfino_cz ( 3. září 2016 12:28 )

 Omlouvám se ale tohle už je vrchol co máte za Článku.... Já bych zase vydal článek o tom jaký okurky jsou v blesku a co umějí udělat za salát...

Wolfino_cz ( 3. září 2016 12:26 )

 Blesk zase dělá ze všeho velblouda aby byl zajímavej... Klasika máte tam samé vocasi co nemají o čem psát... Tak si vymysli tyhle hovna!!!

Zobrazit celou diskusi