Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kramný byl v klidu a volal pojišťovně, až před doktorem začal hrát divadlo, řekla u soudu sousedka z dovolené

Autor: red - 
9. července 2015
13:26

Další rána pro Petra Kramného! U soudu se četla výpověď turistky z Polska, která v Egyptě bydlela v sousedním pokoji. Právě ona byla první, kdo v pokoji smrti po tragédii byl.

Magdalena Iwona Lis bydlela v Egyptě vedle Petra K. a také byla první na místě činu poté, co se na ni po radě maminky doklepal. Když uviděla bezvládná těla Moniky a Klárky, hned běžela z pokoje a hledala personál hotelu. Když se vrátila s pomocí, Kramný prý seděl v klidu na posteli vedle mrtvé Moniky a snažil se někam dovolat, podle ní nejspíš do pojišťovny. "Říkala jsem, že je třeba volat doktora. Muž ale nevycházel na chodbu. Byl klidný, nepanikařil. Neviděla jsem žádné emoce," šokovala Polka ve výpovědi.

Kramný se ale choval divně i posléze. "Muž nic nejedl, nic nepil, nechodil na toaletu. Neviděla jsem, že by zvracel," řekla svědkyně, což je zcela v rozporu s výpovědí Petra K., který tvrdil, že celou dobu zvracel. Podle svědkyně Petr K., který do té doby žádné zdravotní problémy neprojevovat, po příchodu lékaře začal dělat divadlo. "Muž potom kašlal a choval se tak, jako by chtěl zvracet. Šel do koupelny, vrátil se, ale nezvracel. (...) Nevypadal jako trpící osoba, pohyboval se normálně. V přítomnosti doktora okázale projevoval dávení," vypověděla žena.

Kramný prý už od začátku trval na verzi o otravě. "Muž říkal, že vypili kolu a pak se jim něco stalo," uvedla svědkyně. To se ale svědkyni nezdá. "Nikdo jiný zdravotní problémy neměl. Nemám žádné výhrady ke stravě a čistotě hotelu," vysvětluje.

japos22 ( 10. července 2015 07:49 )

Že k popelnicím se dá dostat nepozorovaně, to je dobrý, ne? Péťa radost nemá

lesnismes ( 9. července 2015 19:51 )

Koho urazis?tak mi ty chytroline vysvetli,co tam jako svedcila?

la.ma ( 9. července 2015 18:40 )

tobě asi hlava nebere víc věcí...ale nic si z toho nedělej, vás slabomyslnejch je víc

lesnismes ( 9. července 2015 18:15 )

 Nejdulezitejsi svedkyne dneska byla bez pochyby pani Valentova z Prahy To je sila,to mi hlava nebere.

kratkespojeni ( 9. července 2015 18:08 )

svědkyně z hotelu ..."Nebyly tam stopy po zvratkách ani exkrementech. U lahve coly byla skvrna stejné barvy, jako je obsah lahve.... zvratky byly uklizený,ale otřít loužičku po Cole někdo zapomněl.Myslíte,že by někdo,kdo holky zabil,ještě uklízel pob.litej pokoj včetně košů za dobu,co Kramnej s.ral?

Zobrazit celou diskusi