Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Oblečení i parfém za desítky tisíc! Starostka si nechávala proplácet od města kromě i večeří i další luxus

Vladislava Hujová se dobře najedla a oblékla za peníze daňových poplatníků
 (Autor: TOP09)
Autor: dce - 
6. srpna 2014
18:45

Před pár dny jsme informovali o nesmyslném utrácení starostky pro Prahu 3, Vladislavy Hujové. Teď vypluly na povrch další účty, které si paní starostka nechávala městem proplácet. Zcela bez okolků jim naúčtovala i parfém za více než 4 000,- Kč.

Reprezentaci města Prahy si Hujová vzala opravdu k srdci. Nejprve pozvala několik lidí na jednání na večeři do Obecního domu. Zde jejich dvouhodinové stolování stálo město rovných devět tisíc korun. Podle slov tiskového mluvčího radnice Prahy 3 šlo o výjimečné jednání. Na tom se přece nešetří. Zároveň ale prohlásil, že podobné výdaje nejsou nic výjimečného.

Hujová dokonce serveru parlamentnilisty.cz pro jejich rozhovor řekla: „Jsem starostkou městské části, která má 75 tisíc obyvatel. Můžeme se bavit o tom, jestli když pokládám věnce, jestli má stát tisíc korun nebo čtyři tisíce korun. Ta reprezentace městské části něco stojí a mám pocit, že tyto diskuze jsou zavedeny úplně někam jinam. Ať se zeptají všichni ostatních úřadů, a nemyslím si, že městská část Praha 3 vydává neadekvátní výdaje na reprezentaci a občerstvení při různých příležitostech.“ Starostka pro Prahu dva tuto skutečnost ale popřela. Dokonce dodala, že podobné výdaje platí ze svého. Hujová navíc srovnává uctění památky padlých s dobrou večeří či pěkným kostýmem.

Hujová reprezentuje město i svou osobu. A možná proto dala městu proplatit i účet za ošacení, brýle, obuv a parfémy, to vše v hodnotě více než 20 000,- Kč! Kdy naposledy jste si koupili parfémy v hodnotě téměř 6 000,- Kč? Paní starostka už v roce 2012. Možná bude potřebovat v blízké době nový. A daňoví poplatníci se tak zase jednou prohnou pod tíhou marnivosti českých politiků.

komin ( 11. srpna 2014 17:48 )

vime,koho nevolit

pravlast ( 11. srpna 2014 13:54 )

Se ví že tam ještě je a asi povýší protože Kraďous potřebuje oživit team.

pravlast ( 11. srpna 2014 13:53 )

Ještěže Služebnípivo /SlužebníBier/ chce kvóty pro ženy v politice! To budou teprve účty a hostiny a útraty v Pařížské,možná dokonce služební lety přímo do Paříže.Hlavně že reprezentace bude na úrovni!

hu11 ( 7. srpna 2014 06:44 )

A to tam ta bab ještě je ??? Vyhodit a zavřít, až zčerná babiznu

abcd.adcb ( 7. srpna 2014 04:55 )

Skutečný guru je Kraďousek, tenhle spící kašpar je jen jeho podržtaška.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa