Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nagyovou doprovodil na policii zarostlý Nečas: Polibek před výslechem, který se nekonal!

Autor: ČTK, shp - 
24. září 2013
08:39

Exšéfka sekretariátu Petra Nečase a nejsledovanější žena české politiky se dostavila k výslechu na policii! Jana Nagyová čelí obvinění z podplacení trojice bývalých poslanců za ODS. Nečas novomanželku doprovodil k výslechu. Tvářil se nešťastně a byl opět zarostlý. Nagyová se představila jako Nečasová a nakonec u výslechu odmítla vypovídat!

Kriminalisté Nagyové kladou za vinu také to, že zneužila Vojenské zpravodajství ke sledování Nečasovy exmanželky. „Domina“ přišla se svým advokátem Eduardem Brunou a Nečasem. Právník novinářům řekl, že výpověď odmítla kvůli tomu, že se necítí ve formě a potřebuje si utřídit poznatky z řízení. Nagyová, která již používá jméno Nečasová, po zhruba půl hodině nastoupila do vozu s Nečasem a bez komentáře odjela.

Slibovala úplatky

Nagyová strávila déle než měsíc ve vazbě, v současné době ji policie stíhá na svobodě. Vyšetřovatelé věří, že Nagyová využila svého vlivu na Nečase a navedla jej k příslibu úplatku poslancům Petru Tluchořovi, Marku Šnajdrovi a Ivanu Fuksovi, přičemž úplatek představovaly lukrativní posty ve firmách řízených státem.

Sledování někdejší manželky

Podle policistů navíc Nagyová vyvíjela na Nečase nátlak, aby se rozvedl. Loni v listopadu prý zosnovala a usměrňovala nezákonné sledování jeho manželky Radky. Představitelům Vojenského zpravodajství údajně opatřila její fotografii i adresu. Na sledování se prý bez vědomí ministra obrany domluvila s generály Ondrejem Páleníkem a Milanem Kovandou a s plukovníkem Janem Pohůnkem.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pride1 ( 25. září 2013 19:31 )

Já Janě N.Závidím..Má mužskýho, který jí tak strašně miluje a chrání ...je to nádherný románek, všechny ženský po tom touží

dadaveve ( 25. září 2013 08:37 )

a proč bysme se nemohli bavit... Trapko

jsem.tu.taky ( 24. září 2013 22:15 )

rudyptak48 ( 24. září 2013 20:52 )

Věnuj se raději podnikání, neboli okrádání spoluobčanů, modrý ptáku, tobě bude ten mamlas sedět lépe.

itartas ( 24. září 2013 16:14 )

andre: ale to jsi fakt hodně někde jinde...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa