Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Svatba Nečase a Nagyové plná manévrů: Profesní deformace, nebo paranoia?

Autor: poe - 
23. září 2013
05:00

Kdysi mocná exšéfka kabinetu ministerského předsedy Jana Nagyová (49) ukázala, co se naučila na Úřadu vlády, kde byla téměř neviditelnou. Stopy zametala i na vlastní svatbě s Petrem Nečasem (48). A to nejen po sobě. Jde snad o profesní deformaci, nebo paranoiu?

Nagyová, která z Úřadu vlády kontrolovala Vojenské zpravodajství, asi tušila, že její veselka bude předmětem obrovského zájmu. A protože ona o publicitu nestojí, vymyslela zřejmě v kruhu rodinném ďábelský plán, jak obelstít čekající novináře: Falešné kolony tmavých limuzín, které je v případě sledování povozí po Praze.

Podle prvních informací to vypadalo, že se svatba uskuteční v sobotu na průhonickém zámečku u Prahy. Právě tam se totiž sjížděly luxusní limuzíny. Nakonec ale na povrch vyplulo, že jde o jinou svatbu. Podle serveru parlamentnilisty.cz si pak Nečas Nagyovou měl vzít po poledni na zámečku Mcely, kde se ženil třeba neoficiální guru Věcí veřejných Vít Bárta. Ani to ale nebyla nakonec pravda. Na sociální síti Facebook to totiž v neděli vyvrátily dcery Nagyové, které se zároveň pochválily, jak se vše zvládlo, ale hlavně, že se vše podařilo utajit.

Obě jsou zřejmě celá jejich matka, která teď čelí obvinění mimo jiné ze zneužití Vojenského zpravodajství. Nečas si Nagyovou vzal pouhých 47 dní od rozvodu s Radkou (47).

salto ( 24. září 2013 07:57 )

Asi máš pravdu

salto ( 24. září 2013 07:55 )

Tys měl ve 20 letech navexlovány 2 miliony. To je ta zlodějská starost Andre... ty koni, alespoň si pamatuj co píšeš, ty německá krvi

itartas ( 23. září 2013 19:44 )

Vy se tady zaobíráte Nagyovou a přitom 3/4 naší republiky nám už nepatří. Při představě kdo má v pazourech naši planetu se vůbec nehodlám vzrušovat nad nějakou avantýrou z politiky.

itartas ( 23. září 2013 19:37 )

..je magistra.

mnpv ( 23. září 2013 18:31 )

A jak to ty trubko víš? Máš výplatní listinu vládních úředníků ve srovnatelné funkci abys mohl tohle tvrdit? To co je pro tebe ty jelito horentní plat, je pro jiného normální výplata.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa