Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kníže, to je ostuda! Schwarzenberg prospal konferenci v Bělehradě

Balkánský server Kurir přinesl fotografie spícího Karla Schwarzenberga
Balkánský server Kurir přinesl fotografie spícího Karla Schwarzenberga  (Autor: Kurír)
Autor: INT, ljš - 
16. září 2011
13:59

Po Klausově kontroverzním "zapůjčení" chilského pera je tu další mezinárodní ostuda České republiky. Tentokrát je jejím strůjcem ministr zahraničí Karel Schwarzenberg. Ten si během bělehradské konference o bezbečnosti během programu zdřímnul přímo na pódiu.

Zatímco v sále a na pódiu diskutovaly desítky odborníků a politiků, český ministr zahraničí v klidu spal. Jediné, co ho vždycky na chvíli probudilo, byl potlesk. Podle serveru Kurir tak Schwarzenberg prospal nejméně půl hodinu.

Redaktoři Kuriru, kteří nevědí, že programovým prohlášením Karla Schwarzenberga je slogan "Když se kecají blbosti, tak spím", považují celou věc za skandál, což prohlásili už v titulku článku.

Nešokoval je ale jen ministrův spánek, nezapomněli také upozornit na jeho křiklavě červené ponožky...

Balkánský server Kurir přinesl fotografie spícího Karla Schwarzenberga Balkánský server Kurir přinesl fotografie spícího Karla Schwarzenberga | Kurír

lukreciab ( 19. září 2011 12:39 )

Kde je můj příspěvek???!!!! 8-E http://www.youtube.com/watch?v=y6Yjq1dVG38&feature=youtu.be

guppy ( 19. září 2011 05:59 )

Huhla je ostuda naší politiky už od začátku. Alespoň pro mne

hu11 ( 18. září 2011 09:25 )

Proč by to měla být ostuda. Ty jejich keci a proslovy byly tak nudné, že se u nich klidně dá spát a co je na tom ?????????????

komentator ( 17. září 2011 18:39 )

Proč si knížepán kazí jméno a Česku dělá ostudu?! Je čas, aby Schwarzenberg odešel do důchodu. A s ním by měli odejít z politiky ten korupčník Kalousek, lhář Drábek a zcela neschopný ministr Heger!

zlatovlaska ( 17. září 2011 10:11 )

sa mu divim! namiesto toho, aby lezal za zahrade, uzival si dochodok, oddychoval a spal kedy sa mu ziada, sa drzi zubami nechtami v politike a robi hanbu. preco? ludia nemaju sudnost! by mal pochopit ze stacilo a odist dostojne!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa