Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Skoupí Mečiar celou ulici?

Vladimír Mečiar (67)
Vladimír Mečiar (67)  (Autor: anc)
Autor: nč, hof - 
26. října 2009
05:00

Realitní nákupní horečce podlehl slovenský expremiér Vladimír Mečiar (67, HZDS). V ulici ve slovenských Trenčianských Teplicích, kde vlastní slavnou vilu Elektra, skupuje se svou rodinou postupně všechny domy.

Touze uzavřít se před okolním světem hradbami už Mečiarovi a jeho rodině stojí v cestě jen dva domy. Oba vlastní slovenská ministerstva. „Náš rezort jednu budovu vlastní, ale s jejím prodejem nepočítá,“ řekl mluvčí ministerstva vnitra Erik Tomáš.

Honosná vila Elektra. Honosná vila Elektra. | anc

Expanze Mečiara v Trenčianských Teplicích se obává i exministr Martin Fedor. „Už se mi zdálo, že za mnou Mečiar přišel a zbylé domy chtěl od ministerstva koupit a chtěl celou ulici přejmenovat na Mečiarovu,“ svěřil se Fedor se smíchem.Mečiar s manželkou Margitou už podle informací slovenského Nového Času koupili všechny domy v okolí své honosné vily Elektra. Tu si koupil za 30 milionů korun před deseti lety po odchodu z politiky. Před koupí prohlašoval, že je chudý jako kostelní myš. Tvrdil, že z politiky odešel jen se svým Opelem »korsičkou« a bytem v Bratislavě.

drobek ( 26. října 2009 08:42 )

Je to pravda,tenhle buran je tupohlávek v hloupějším provedení.

stastnyjim ( 26. října 2009 08:12 )

Dokonce dvakrát?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa