"Oba jdou na scénu bavit lidi. Hokejisté a jejich svaly potřebují trochu tvrdší přístup. Zpěvák dá víc práce a někdy potřebuje i psychickou pomoc. Tlak na něj je větší, stojí na pódiu skoro sám," řekl masér.

O americké hokejisty se stará už patnáct let, hlavně když je tým někde v Evropě, protože jeho domovem je německý Hannover. K Depeche Mode se dostal před lety víceméně náhodou. "Zpěvák Dave Gahan měl nějaké problémy s kolenem. Nakonec jsem mu zafixoval i krk a ošetřil ještě dva další členy. Hned jsem dostal nabídku na dlouhodobou spolupráci," řekl masér.

Od té doby si užívá střídání sportu s hudbou. "Na tour s kapelou jsme stejně jako tady jedna rodina. Chodíme spolu na snídaně nebo si zaplavat. Depeche Mode se hodně změnili a už to není sex, drogy a rockenrol jako v osmdesátých letech," řekl Willmann.

Už se těší, jak po olympiádě dohoní své rockery v Mexiku, ale zároveň chce v Koreji zůstat s americkým týmem až do finále. Na otázku, který ze dvou světů má přece jen raději, odpověděl bez váhání: "Hokej je pro mě jednička, o tom není sporu."