Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sedmiletá královna krásy šokovala internet: Její břišáky by jí záviděl leckterý sportovec

Autor: štt - 
21. ledna 2024
16:53

Američanka přihlásila svou dceru na gymnastiku, když jí byly pouhé tři roky. Kynlee Heimanové je nyní sedm let a svou sportovní formou by zahanbila kdejakého středoškoláka. Dívka říká, že za vše vděčí pravidelnému pohybu, zdravé stravě a svým genům.

Možná jste si jako mnozí další stanovili novoroční předsevzetí. První lednový týden jste svědomitě chodili po práci do fitka a nyní se vám už moc nechce. Jako inspirace by vám mohl posloužit příběh Kynlee Heimanové, o níž psal deník Daily Mail. Tato sedmiletá dívka má totiž disciplíny na rozdávání.

Za touto malou sportovní hvězdou stojí sveřepý rodič. Matka Angel Heimanová všechny své děti učila zdravému životnímu stylu a vedla je k těm nejlepším výkonům.

I proto svou tříletou dceru přihlásila na dětskou soutěž krásy. Přestože Kynlee vyhrála, tak se netouží stát modelkou. Jejím snem je být světoznámou gymnastkou. Zatím k tomu má skvěle nakročeno.

Kynlee má lásku ke sportu v krvi. Její matka je totiž trenérkou roztleskávaček v Los Angeles. Ještě jako batole mohla sledovat úžasné kreace máminých svěřenkyň. Od té doby touží být jako ony a dělá pro to maximum. Řadu let usilovně trénuje a výsledky lze pozorovat pouhým okem.

Malá gymnastka má totiž břišáky, za které by se nemusela stydět ani dospělá žena či urostlý muž. Za každým atletickým tělem stojí nejen náročný trénink, ale i zdravá strava. Kynlee například nejí žádné cukrovinky.

Angela je na svou dcerku po právu pyšná a hodlá udělat vše proto, aby jí sen splnila.

Video  Sportovní psycholožka: Člověka závislého na sportu mnohdy vysvobodí úraz  - Videohub
Video se připravuje ...

Uživatel_5522193 ( 23. ledna 2024 16:55 )

Nechutné, že to rodiče dovolí a pak se diví že skončí na stránkách pedofilů hnus 🤮

AliAlice ( 22. ledna 2024 02:48 )

Všechny tyto ambiciozní matky by měly dostat pořádnou nakládačku za to,co dělají ze svých dětí,kterým berou jejich přirozené dětství,a dělají s nich doslova kreatury !! 👎 👎

Libor Dlabal ( 21. ledna 2024 23:16 )

Dodnes jsem si myslel že břišáky jsou nejodpornější na ženě.

Rose Haupt ( 21. ledna 2024 22:02 )

To je úlet! 😳 "Matka je trenérka roztleskávaček v LA". No, té bych určitě své dítě do tréninku svěřila...

Ruzena Karaskova ( 21. ledna 2024 21:26 )

Hrůza, jak mohou ,,rodiče" zohyzdit kvůli pomyslné slávě dítě!! To by mělo být trestné. Vše negativní z USA!!

Zobrazit celou diskusi