"Fanouškům rockové hudby, stejně jako folklóru se na společném speciálně navrhnutém poschoďovém a pohyblivém pódiu představí až stovka účinkujících," uvedl Panenka.

Diváci se podle něj mohou těšit jak na taneční choreografie uměleckého vedoucího Lúčnice Štefana Nosáľa, tak i na hity Ivana Táslera a IMT Smile v netradičních úpravách s orchestrem a pěveckou skupinou Lúčnice. Celý projekt má pod taktovkou režisér Ján Ďurovčík, choreograf a režisér muzikálů Divadla Kalich Robin Hood, Osmý světadíl, Pomáda, Horečka sobotní noci a nejnověji Atlantida, která má premiéru 10. září.

"IMT Smile i Lúčnica jsou na Slovensku známí, nicméně vymysleli jsme různé nové a zajímavé způsoby, jak je spojit. Velmi dobře znám Ivana Táslera i profesora Nosáľa, všichni tři máme rádi velké, silné a vyostřené emoce, a to se velmi šťastně potkalo na tomto projektu." sdělil Ďurovčík.

Spolupráce IMT Smile v čele se zpěvákem a skladatelem Ivanem Táslerem s Lúčnicí se začala rýsovat už v roce 2013, kdy kapela obsadila do svého klipu k písni S.O.S. právě pohledné tanečnice z Lúčnice. V historii Lúčnice je to podruhé, co soubor souhlasil s podobným spojením lidového tance s rockovou muzikou. Před 20 lety Lúčnica absolvovala obdobnou spolupráci se skupinou Elán.