Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dívku (†24) chladnokrevně popravili na oslavě narozenin: Šlo o válku mezi gangy!

Autor: rc - 
15. srpna 2018
20:01

Oslava narozenin skončila tragicky v brazilském městě Paloma. Eliana Ferreira Campos (†24), která si na sociální síti říká »Miss Barbye Marley«, v sobotu večer slavila narozeniny. Povídala si zrovna se svými přáteli před domem, který si pronajala, když se k ní přiblížila parta kluků a jeden z mladíků vytáhl zbraň a dívku brutálně popravil.

Na sociálních sítích se začalo šířit otřesné video chladnokrevné vraždy mladé dívky. Eliana Ferreira Camps, která je na sociální síti známá jako Miss Barbye Marley, v sobotu slavila své čtyřiadvacáté narozeniny. Kvůli oslavě si pronajala dokonce dům v brazilském městě Paloma. Večer, který měl být ve znamení veselí a radosti, však skončil slzami a zármutkem. Bylo kolem jedenácté hodiny večer, když Eliana se svými kamarády vyšla před dům, aby si zapálila cigaretu a v klidu si s nimi popovídala. V tu chvíli se ke skupince přiblížili tři mladíci a jeden z nich vytáhl zbraň. Poté šel rovnou k dívce a střelil ji do hlavy. Tu noc byla ještě zastřelena šestadvacetiletá dívka Paloma de Oliveira Guimarães a osmnáctiletý mladík Edmundo Cristian Ferreira.

Podle informací DailyMail byli mladíci ze znepřáteleného gangu. Podle RH 24 Horas se odehrává válka mezi gangy Červené velitelství a První velitelství hlavního města. Mladíky policie již zatkla a v současné chvíli jsou ve vazbě. „Vůbec toho nelituji…, protože kdybych nezabil já je, oni by zabili mě, protože jsme ve válce,“ řekl Ray SS (23), jenž byl jedním ze tří mužů, kteří stříleli na narozeninách mladé dívky, a který je členem Prvního velitelství hlavního města.

buznazblesku ( 16. srpna 2018 06:24 )

Lidský odpad.

Monikay ( 15. srpna 2018 20:14 )

Mohou se postřílet navzájem a bud pokoj...

petr11 ( 15. srpna 2018 20:05 )

....jsou mladí a chtějí se bavit....to je konstatování a tady jsou výskedky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání