Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tereza (21), kterou v Pákistánu zadrželi s heroinem: Sháněla »posily«!

Autor: Veronika Kynclová - 
11. ledna 2018
19:00

Češka Tereza H. (21), která byla zadržena v Pákistánu kvůli pašování 9 kilogramů heroinu, tvrdí, že o droze ve svém zavazadle neměla tušení. Je ale dost možné, že ji vezla úmyslně. Dívka se už v minulosti věnovala pochybným způsobům obživy, a dokonce k nim lákala další mladé ženy!

Důležitou postavou v případu Terezy H. je její kolegyně a kamarádka Simona H. Ta s Terezou působila jako modelka a cestovala s ní po světě. Dokonce s ní měla prožít i cestu do Pákistánu, přiletěla však prý o něco dříve. 

Tak jako se Tereza sama patrně nechala zlákat na pohodlný život zkušenější Simonou H., sháněla i ona sama »posily«. Na internetu lze třeba dohledat inzerát, v němž Tereza oslovuje s nabídkou výdělků v desítkách tisíc.

„Hledám plnoleté dívky a ženy, které jsou krásné a nemají strach z nových věcí. Jedná se o diskrétní focení (nic erotického ani intimního!!!), za nemalé peníze. Práce je v zahraničí na dva týdny.“ Kolik nešťastnic jí asi kývlo?!

VIDEO: Rozhovor s Pavlem Novotným o případu Češky zadržené v Pákistánu s 9 kilogramy heroinu.

pupak ( 16. ledna 2018 00:00 )

Přesně. Její p..el ať pozná středověk. Za těch 30 let bude mít ve všech dírách mozoly a několikrát přetočenej tachometr. Stalo se, co se muselo stát. Každý svého štěstí strojvůdcem.

villon ( 14. ledna 2018 10:45 )

Doma - teda v ČR - nééé!!! Naschvál pašovala v Pákistánu, víc to nese než u nás. Tak ať si tam zůstane. Rodinu má i tam, podle víz.

Dumko ( 14. ledna 2018 09:24 )

 Okamžitě pověsit!

Dumko ( 14. ledna 2018 09:15 )

 Právě že jestliže ji pustí tak provede. Jen ať tam pěkně zůstane, pro výstrahu dalším děvkám.

michal.77 ( 14. ledna 2018 08:52 )

 Nedělá se to a nesnáším drogy, ale kolik je ve vás nenávisti, nechápu, vůbec nikdo nic neví a soudit někoho a přát mu to nejhonejhorší nechápu. Myslím, že ta ještě zkusí. Ať to nějak dobře dopadne a dostane se domů a odsedi si to doma. Ta už nikdy v životě nic neprovede

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání