Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Emmu (5) přejel otec sekačkou na trávu, dívka přišla o obě nohy

Autor: shp - 
18. listopadu 2017
05:42

Malá Emma McGraw (5) z Forest Hillu zažila již v útlém věku šílenou tragédii. Když si vyběhla ven hrát na trávník, stala se neskutečná a brutální nehoda. Její otec ji přejel sekačkou na trávu. Mladičké dívence se rázem otočil svět vzhůru nohama. Přišla totiž o obě nohy.

Tatínek nevěděl, že si Emma venku hraje. Když ji uviděl, bylo již příliš pozdě. Sekačkou na trávu ji přejel a dívka přišla o obě nohy. O jednu pod kotníkem o druhou až pod kolenem. Přežila, ale zmrzačená bude nadosmrti.

Dostala však kvalitní prostetické nohy a začala se s nimi učit, jak znovu chodit. Cvičila, učila se a nakonec začala dokonce tančit. „Snažím se dělat věci jinak. Hodně lidí si myslí, že jsem inspirativní, takže se snažím pokračovat, abych inspirovala další,“ prohlásila Emma.

O svém tancování prohlásila: „Když tancuji, nemůžu namířit správně svoji nohu, ale točit s ní kolem svého těla, takže ho prostě sunu tak, aby to vypadalo dobře,“ popsala tanec odvážná dívka, která se nebojí promluvit po svém postižené. 

sores ( 18. listopadu 2017 10:46 )

Tak tomu říkám katastrofa,brrr! Chudák holka celoživotně zmrzačená,otec aby se oběsil.

taktone ( 18. listopadu 2017 08:09 )

takový případ je i v ČR už snad 50 let stará věc - otec usekl kosou obě nohy při sekání trávy

zelvik22 ( 18. listopadu 2017 07:08 )

Ve článku není uvedeno jaká sekačka to byla, to by muselo být nějaké nezadržitelné dělo s pojezdem, abych nestihla zabrzdit před dítětem. Asi měl trávu moc přerostlou že dítě neviděl, možná spadla spíš pod kombajn než pod sekačku, bůhví jak to bylo. Každopádně já jsem i psy do roka a půl při sekání zavírala, pro jistotu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání