Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pěstounka pověsila holčičku (5) za zápěstí do vzduchu: Kvůli tomu, že vypila mléko

Autor: lm - 
29. června 2017
17:54

Krutá pěstounka pověsila teprve pětiletou holčičku za zápěstí, protože si vzala bez dovolení krabici mléka. Šokující nahrávka tohoto nelidského trestu trhá srdce. Pěstounka byla po jejím zveřejnění zatčena.

Na internetu se objevila šokující nahrávka, která zachycuje plačící a křičící malou holčičku, která visí za zápěstí ve vzduchu. Video bylo pořízeno ve vietnamské provincii Vinh Phuc a pobouřilo celou zemi.

Pětiletou holčičku takto nelidsky potrestala její pěstounka Nguyen Thi Phuong za to, že si bez dovolení vzala krabici mléka, aby se napila. Dítěti se jen zázrakem nic nestalo. Pěstounka byla následně zatčena. Phuong policistům vypověděla, že jí dívenka často kradla její věci a pak je prodávala za peníze.

Holčička skončila v pěstounské péči poté, co její rodiče skončili ve vězení. Pro dítě si po zveřejnění videa přijeli příbuzní.

Upozorňujeme, že následující video obsahuje drastické záběry a není vhodné pro děti a mladistvé!

oliiiii3 ( 30. června 2017 11:14 )

Tak ji mají ted povesit za kozy. A před nos dat lahev s pivem, to by se taky vztekala.

aeraluna ( 30. června 2017 10:22 )

V Asii mají naprosto rozdílnou mentalitu ohledně výchovy, trestů a samotné "ceny" dítěte. Je to dáno hlubokou tradicí - lidský život v asijských kulturách měl vždy cenu pramalou, dětský ještě menší. Dokud není dítě schopné aspoň minimálně pracovat, je spíše na obtíž. Takhle to tam prostě chodí.

europa ( 30. června 2017 08:51 )

Ta holka neřve bolestí, ale zuřivostí, akorát se neskutečně vzteká. Jestli pěstounce kradla věci a prodávala je, tak se té paní ani dedivím. Takového zmetka bych v péči něchtěl. Asi celá po rodičích - kriminálnících. Co z ní vyroste, když je už jako malá takhle zkažená?

1pravda1 ( 29. června 2017 23:02 )

Takto by se měly trestat malé děti, že se napijí mléka - zřejmě vyhládlé? Trestat by se měli ti, kteří takovým pěstounům děti svěří! Napijte se, protože už jste dlouho nic nepil nebo máte hlad - a pověste se za zápěstí, možná se vám rozjasní!

1pravda1 ( 29. června 2017 19:33 )

Marksová taky jede podle norských fondů - pěstounská péče, dá se jim dítě a nikdo o něm nic neví, za zavřenými dveřmi. Kdo ví, jak už mají vymyté mozky rozdělení sourozenci Michalákovi. Zlaté Klokánky, tety, kontrola, více dětí v rodinných buňkách - bytech. Ovšem pěstouni jsou královsky placení ať dítě mají nebo ne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání