Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Smutný konec pátrání po pohřešované matce: Po osmi měsících ji našli mrtvou v lese

Autor: lm - 
25. února 2017
10:05

Smutný konec má pátrání po matce z Austrálie, která se ztratila před osmi měsíci. Karen Ristevski (†47) byla nalezena mrtvá zhruba 50 kilometrů od jejího domu. Její tělo bylo zaklíněné mezi dvěma padlými stromy v lese.

Karen Ristevski (†47) z předměstí Melbourne se ztratila loni 29. července. Žena se pohádala kvůli penězům s manželem Borcem Ristevskim a údajně odešla na procházku, aby si „vyčistila hlavu“. Její muž byl patrně posledním člověkem, který ji viděl. Úspěch nemělo ani rozsáhlé pátrání policistů. Žena jako by se propadla pod zem. 

Po osmi měsících přišla smutná zpráva. Její tělo ve značném stadiu rozkladu objevil turista u hory Macedon, zhruba 52 kilometrů od jejího domu. Žena byla vtěsnaná mezi dva padlé stromy a tělo nebylo možné spatřit, pokud člověk nestál přímo nad ním. Podle nedalekého obyvatele byl v oblasti měsíce cítit podivný zápach, ale on se domníval, že jde o uhynulého klokana, a dále se tím nezabýval.

Policie potvrdila, že ostatky patří pohřešované ženě, ale zatím nezveřejnila další podrobnosti. Policii se podle australského deníku Herald Sun přihlásil svědek, který v oblasti viděl podezřelého muže s lopatou. Svědek prý zavtipkoval a řekl muži: „Co jste udělal s tím tělem?“, na což se muž jen podivně zatvářil.

Podle nevlastního syna Anthonyho Rickarda Karen mluvila o tom, že svého muže opustí, jen co bude jejich dceři Sarah 21 let. Borce Ristevski ale tuto informaci razantně popřel s tím, že jeho syn je drogově závislý.

hanka666 ( 25. února 2017 12:40 )

Ta musela být hooooodně naštvaná, když ušla pěšky 50 kilometrů.

andorea ( 25. února 2017 10:29 )

údajně odešla na procházku, aby si "vyčistila hlavu" ----- Tak to by musela být hodně dlouhá procházka, když ji našli 50 km daleko...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání