Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dětští milenci (oba †15) stříleli na policii v přímém přenosu, pak spáchali sebevraždu

Autor: shp - 
15. listopadu 2016
19:33

Milovali se až za hrob. Jejich zakázaná láska je nakonec stála životy. Dětští milenci z ruského Pskova vysílali živě přestřelku s policií. Než se k nim stihli strážci zákona dostat, spáchali Denis a Katya (†oba 15) sebevraždu.

Vše začalo, když chtěl Denis přespat u Katyi doma. Její matka však byla proti. Začala drsná hádka, která skončila tím, že chlapec vytáhl zbraň a matku své přítelkyně střelil do nohy. Tehdy se začaly dětem honit v hlavě ty nejčernější myšlenky.

Když za nimi vyrazila policie, rozhodli se, že budou svá poslední slova i přestřelku živě vysílat přes aplikaci Periscope a fota nahrávat na Instagram. Uživatelé sociální sítě tak mohli sledovat nervy drásající drama s nešťastným koncem.

Video  Denis pálil po policii a smál se tomu.  - Periscope/Instagram/Vkontakte.ru
Video se připravuje ...
Z Denisova posledního příspěvku na sociální síti Vkontakte.ru běhá mráz po zádech. „Miloval jsem tě, ale ty sis nevšimla, že jsi mi zničila mysl a život. Sbohem všem, přátelé a rodino i známí. Nebojte se, odejdu se stylem,“ napsal jen pár okamžiků před smrtí. V tu dobu s Katyou popíjeli a kouřili cigarety.

Na video na Periscopu ještě Katya poznamenala: „Máme nulové šance,“ a Denis dodal: „Když se nevzdáme, zemřeme. Ale když se vzdáme, nikdy se už neuvidíme.“ Když se policie dostala do domu, který obléhala, bylo již pozdě. Dětští milenci si vzali život.

olomouc ( 15. listopadu 2016 21:03 )

všetko je už presiaknuté sračkami ako aj tento "výchovný" článok

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání