Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opilec z Mladé Boleslavi šplhal po paneláku do bytu! Jeho kaskadérský kousek skončil tragicky

Opilec z Mladé Boleslavi nemohl najít vlastní byt a začal šplhat po paneláku. Jeho kaskadérský kousek skončil tragicky (ilustrační foto).
Opilec z Mladé Boleslavi nemohl najít vlastní byt a začal šplhat po paneláku. Jeho kaskadérský kousek skončil tragicky (ilustrační foto).  (Autor: Profimedia.com)
Autor: rc - 
6. listopadu 2016
09:44

Pozdvižení na mladoboleslavském sídlišti způsobil opilý muž v sobotu krátce po půlnoci. Muž nemohl najít vlastní byt, a tak zvonil na všechny zvonky. Když mu nikdo nepřišel otevřít, začal šplhat po paneláku.

V sobotu v půl jedné se v paneláku číslo 1238, který se nachází kousek od polikliniky Modrá hvězda, rozdrnčely všechny zvonky. Opilý muž vracející se z bujarého večírku nemohl najít vlastní byt. Drnčení zvonků vadilo tamním obyvatelům a jedna z žen se rozhodla zavolat policii. Jenže ještě než na místo stačili dojet strážci zákona, žena volala znovu.

„Ještě před příjezdem hlídky na místo žena telefonovala znovu a nahlásila, že muže vidí, jak vyšplhal na protější dům až do výše druhého podlaží a poté spadl,“ řekl velitel městské policie Tomáš Kypta pro Deník.cz.

Jakmile na místo dorazili policisté, poskytli muži první pomoc a zavolali záchranku. Stav zraněného byl však vážný a na místě musel zasahovat vrtulník, který muže převezl do jedné z pražských nemocnic.

vosavopruz ( 6. listopadu 2016 13:44 )

o mrtvých jenom dobře

vosavopruz ( 6. listopadu 2016 11:35 )

spiderchlast

dietr ( 6. listopadu 2016 11:17 )

 by mě zajímalo, jak se poskytuje první pomoc někomu, kdo může mít zlomenou páteř, vnitřní zranění nebo otok mozku. Měli vúbec příslušníci platnou lékárničku?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání