Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Policisté v Praze pátrají po dívce s poruchou osobnosti: Anička působí velice vyděšeně

Policisté v Praze pátrají po dívce s poruchou osobnosti: Anička působí velice vyděšeně.
Policisté v Praze pátrají po dívce s poruchou osobnosti: Anička působí velice vyděšeně.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
11. srpna 2016
08:29

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po jednadvacetileté Anně Doležalové z Prahy, která je od úterý nezvěstná. Mladá žena trpí poruchou osobnosti a na své okolí může působit uzavřeně až vyděšeně, uvádí policejní web. Je možné, že se dívka pohybuje v prostředcích pražské hromadné dopravy.

Podle databáze pohřešovaných osob je Anna Doležalová zhruba 160 až 162 centimetrů vysoká, má střední postavu a středně dlouhé vlnité vlasy tmavě hnědé barvy. Naposledy měla na sobě tmavě modré kalhoty, flísovou mikinu tyrkysové barvy a černé botasky s bílou podrážkou.

Hledaná trpí poruchou osobnosti. „Je klidné, uzavřené povahy, proto může na své okolí působit uzavřeně až vyděšeně,“ upřesnila policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Jednadvacetiletá žena odešla v úterý z bytu rodičů v Praze 4 k sobě domů, kam ale nedorazila. „Osobní věci hledané byly nalezeny během dnešního dne v jednom z vozů pražského metra ve stanici Luka,“ uvedla Zoulová. Policie se proto domnívá, že pohřešovaná může i nadále cestovat hromadnou dopravou po metropoli.

Informace o pobytu pohřešované mladé ženy přijme kterákoliv policejní služebna, případně lze volat na tísňovou linku 158.

Policisté v Praze pátrají po dívce s poruchou osobnosti: Anička působí velice vyděšeně. Policisté v Praze pátrají po dívce s poruchou osobnosti: Anička působí velice vyděšeně. | Policie ČR

bjuno ( 11. srpna 2016 09:35 )

Na fotce vypadá jako "Anička Dajdou" ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání