Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Když kruhák, tak doleva: Zmatený expert v Trutnově zablokoval dopravu

Řidič-expert vjel na kruhový objezd z protisměru.
Řidič-expert vjel na kruhový objezd z protisměru.  (Autor: Městská policie Trutnov)
Autor: dce - 
22. dubna 2016
14:21

Kamerový systém v mnoha městech přináší pravé perly. Městští policisté z Trutnova nedávno zaznamenali díky kamerám skutečného řidiče experta.

Kruhový objezd je pro mnohé výborné řešení křižovatky. Pro ostatní je to nástroj ďábla. A podobně je na tom asi řidič z Trutnova, kterého potkaly značné potíže při vjezdu právě na kruháč.

Místo pravého nájezdu zvolil totiž levý výjezd. Jak je z videa patrné, mnohé řidiče na objezdu to velmi zmátlo, mnozí kvůli němu očividně nemohli sjet na svůj výjezd. Nakonec řidič v offroadu překonal obrubník a na kruhový objezd přece jen vjel.

Video  Řidič-expert vjel na kruhový objezd z protisměru.  - Městská policie Trutnov
Video se připravuje ...

lesnismes ( 22. dubna 2016 19:21 )

 No to teda sedi primitivne chapanie sveta ,to vy tedy naozaj mate.vse je relatyvne ,i vasa tupost.Takze jste vlastne ok.Na ten kruhak vy blb-ci vjel podle vas asi japonec co? Ale vy tupci chyby nedelate.Cecenci.

freecooIin_zika ( 22. dubna 2016 18:14 )

Kruhový objezd je tak primitivní záležitost, že kdo ji nechápe, tak nejenže by neměl vůbec vlastnit řidičský průkaz, ale měla by být vedena i debata o jeho svéprávnosti.

koko61 ( 22. dubna 2016 14:57 )

Toto se může dít akorát na slovači, hej. Podle jakých pravidel, řidič se dostal do vyjezdu z okruhu ven, ty moulo. Já ty okruhy v Trutnově znám, jezdím do Trutnova 3x v týdnu, ale tohle jsem fakt ještě nezažila a neviděla, leda že by byl řidič ze slovače, že, když dle Tebe vjel na okruh naprosto podla pravidel a nechápem co blesk resi, hej?

lesnismes ( 22. dubna 2016 14:35 )

Ridic vjel na okruh naprosto podla pravidel .Nechapem co blesk resi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání