Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

BMW zaparkovalo v pražském obchodě: Zákaznici uvnitř doslova smetlo!

Autor: lut - 
30. prosince 2015
05:02

Auto, které proletělo výlohou prodejny s potravinami, zranilo v pondělí večer jednu ženu. Ta měla ale obrovské štěstí! Zdržela se totiž u pokladny a to jí pravděpodobně zachránilo život.

V pondělí v půl šesté večer se v ulici Francouzská srazilo auto s tramvají. „Řidič vozu odbočoval doleva, ale na křižovatce je viditelná značka přikázaný směr jízdy doprava a rovně, takže tam auto nemělo co dělat,“ řekla mluvčí dopravního podniku Aneta Řehková. Muž se zalekl a místo na brzdu šlápl na plyn, tím jeho jízda skončila ve výloze prodejny.

Video Nehoda - .
Video se připravuje ...

„Jsem šťastný, že není nikdo mrtvý. Nehoda sice zranila jednu naši zákaznici uvnitř prodejny, ale život jí zachránily nákupní vozíky, které auto zastavily,“ uvedl majitel firmy Karel Vávra (52). Kromě vozíků jí život zachránily vteřiny, které strávila u pokladny. Poraněná utrpěla zhmožděniny a byla převezena do vinohradské nemocnice.

V tu samou minutu kolem prodejny procházelo několik dalších lidí, kteří měli obrovské štěstí. Podle svědků byl řidič bavoráku Ital (69), který v autě seděl ještě se svým synem (8). Ihned byli převezeni na preventivní prohlídku do motolské nemocnice. Odhadovaná škoda prodejny je asi 500 tisíc korun.

profisport ( 30. prosince 2015 09:36 )

Žijte dál ve své nevidomé-nevědomé blaženosti v českým paneláku

jana999 ( 30. prosince 2015 08:44 )

ale jděte, nějaký zakomplexovaný ne? Ono spíš záleží, jak se prezentujete, pokud pomlouváte svou zemi a svůj národ, tak si vás neváží, proč taky, když si nevážíte sám sebe? to máte stejně jako v politice, našich přizdisráčů si nikdo neváží, za to proti madarům si nikdo nedovolí říci ani n.

profisport ( 30. prosince 2015 08:17 )

v Západní Evropě se berou všechny ženy z Východu jako kurwy a muži jsou póvl se kterým není radno si nic začínat. Kdejakej přičmoudlej hadrník nebo cigoš-jihoameričan má větší respekt než Ostblock.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání