Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Petru (†30) ubodal přítel a pak se oběsil! Zůstaly po nich dvě malé dcerky

Autor: ljš, mal - 
26. listopadu 2015
19:50

Prožily si dětství plné hádek a násilí. Teď dvě malé holčičky ze Sedlece u Benátek nad Jizerou přišly o oba rodiče. Maminku jim ubodal ve čtvrtek ráno jejich vlastní táta. Pak se sám oběsil na půdě domu.

Podle sousedů neměli Petra G. (†30) a její slovenský partner Ivan (†37) ve vesnici příliš dobrou pověst. "Věčně se hádali a on ji často bil," řekli Blesk.cz.

K hádce došlo i v noci na čtvrtek a na místo proto vyjela policie. "Údajně to bylo nahlášeno ve čtyři hodiny ráno. Policie sem přijela a nějakým způsobem řešila neshody mezi nimi," řekl Václav Hrabě, bývalý starosta obce.

Vše se zatím jeví tak, že policisté zřejmě nakonec vše vyřešili domluvou a agresivního Slováka nechali s ženou v domě. Po jejich odjezdu pak hádky pokračovaly, až muž sáhl po noži a svou partnerku ubodal. Pak si na půdě upevnil provaz a oběsil se.

Zda policisté nemohli tragédii zabránit, určí až další vyšetřování. "Z jakého důvodu hlídka na místě zasahovala a zda postupovala v souladu se zákonem, prověřuje odbor vnitřní kontroly a vyšetřování," uvedla policejní mluvčí Lenka Sikorová.

Holčičky (5 a 1), které v "italské domácnosti" vyrůstaly, byly naštěstí v osudnou noc u Petřiných rodičů. Ti pak zavražděnou dceru ráno v domě našli.

Video Vražda v Sedleci - David Malík, Lucie Šulcová
Video se připravuje ...

danyhhh ( 27. listopadu 2015 08:59 )

 EP zakazuje zbrane, tak potom i nože a provazy.

krakonos500. ( 27. listopadu 2015 00:28 )

Ale jo

mitoz ( 26. listopadu 2015 22:30 )

 Pitchus. Se měl oběsit rovnou a ne ji ubodat.

zdenios ( 26. listopadu 2015 21:22 )

Proč kapitalismus? Za komunismu se o tomto nepsalo! Takže nyní jsme svědky všeho, co lidé dokážou napáchat. Jinak nemůžeme soudit, co a proč se stalo. Já mám jen poznatek, že ženská emancipace je u nás agresivní a lehce může vyvolat reakci u přirozeně mužské "aktincipaci". Že nevíte, co tím myslím? Škoda!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání