Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lukáše obvinili z pedofilie: Zneužil 50 školaček?! Nejmladší bylo 10 let

Autor: dce - 
14. července 2015
19:53

Dvanáct let hrozí teprve jedenadvacetiletému mladíkovi z Trutnovska. Lukáš je totiž podezřelý z rozsáhlého zneužívání dětí! Přes internet z mladých dívek vylákal intimní fotky a pak své oběti ještě vydíral. Dojít mělo i ke znásilnění,

Rozsáhlý případ pedofilie řeší policisté ve východních Čechách. Lukáš B. (21) tu měl zneužít až 50 nezletilých dívek – nejmladší bylo teprve deset let! Lukáš je podezřelý, že ze svých obětí podlou lstí vymámil několik intimních fotek. Podle serveru TN.cz se vydával na internetu za dívky nebo chlapce stejného věku, jako byly jeho oběti.

Když měl inkriminující fotografie, začal mladé dívky vydírat! Tvrdil, že když nepošlou další, ty předchozí zveřejní. Tak získával i velmi perverzní snímky a nahrávky. Některé dívky prý dokonce přinutil k osobní schůzce.

Mladíka si policisté pozvali k výslechu už před rokem a od té doby sedí ve vazbě. „Byl obviněn ze sedmi trestných činů se sexuálním podtextem, mimo jiné i ze znásilnění a sexuálního nátlaku,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Ježková.

Od mladíka si vzali jeho osobní počítač, kde měli objevit důkazy, které svědčí o tom, že svou trestnou činnost prováděl několik let, uvedla ve své reportáži TV Nova. Teprve až minulý rok se na policii přišla svěřit jedna z jeho obětí.

Mladíkovi nyní hrozí až dvanáct let. Za uplynulý měsíc je to už třetí téměř identický případ, který policie řeší. Na Vysočině policie obvinila ze sexuálního nátlaku 24letého mladíka za to, že třináctiletou školačku z jižní Moravy nutil před webkamerou jejího počítače k sexuálním praktikám. Dívku vydíral jejími obnaženými fotografiemi, které pořídil při jejich dřívějším kontaktu přes internet. Pro změnu pětadvacetiletý muž z Hodonínska sváděl podle policie na sociální síti Facebook děti k pohlavnímu styku.

gabreta ( 15. července 2015 00:44 )

Ucvaknout koule, než půjde do basy! A až se vrátí, tak bude mít svěrače v takovým stavu, že nikdy na hajzlík nedoběhne!!

pgga. ( 14. července 2015 23:59 )

Napriklad me tady v US znasilnili TRIKRAT ,, OH MY GOD !! A proto moje tri deti maji kazde jinou barvu pleti TO by se mi v CR nestalo !

pgga. ( 14. července 2015 23:41 )

Cela zapadni EU nesnasi ty hloupe americany ! ! Nemecko,Francie , Britanie, Svedsko atd ! Tam kdyz reknete za jste z USA tak si hnusem odplivnou A maji pravdu ! USA jsou moralni HNUS !!

pgga ( 14. července 2015 23:27 )

Zapad Evropy Vas nesnasi Svedsko, Norsko, Dansko, Germany.. V USA se z podobnymi vyporadaji, v CR je hnus a spina..a zadny zakon

pgga ( 14. července 2015 23:25 )

To tady USA podle poslednich statistik dochazi kazdych sest minut ke znasineni !OMG HNUS !!! Budte radi ze zijete v CR Je to krasna a klidna zeme

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání